3 måter du får skrevet ut det du trenger fra din iPad eller iPhone

Ok, så du har en iPad. Kjekk sak. Glimrende å sjekke mailen på. Eller kanskje sjekke inn på flyet, så du slipper å så i innsjekkingskøen. Bare å skrive ut boarding-kortet rett fra sofaen det. Eller nei. iPaden er nemlig ikke bestevenn med så veldig mange printere. Med mindre man gjør en av 3 ting:

Post-PC World

Ok, så du kjøpte hele «It’s a Post-PC World»-greia til Steve Jobs, skrota den gamle XP-laptopen og kjøpte deg en iPad? Ja, da må du nok kjøpe deg den skriveren Apple vil at du skal ha også. For iPad og iPhone kommer levert med en trådløs utskriftsfunksjon. Det er bare det at den fungerer bare sammen med et lite knippe, relativt ferske, HP-skrivere. Men er det en post-PC verden så er det en post-PC verden, så da kan du jo kjøpe denne HP LaserJet Pro P1102. Og da skal det sies at det skal fungere sømløst, knirkefritt, osv. Akkurat slik som iPad-eiere ønsker.

There’s an app for that!

Skulle du derimot være litt skeptisk til å skaffe deg en ny printer bare for å få skrevet ut fra iPaden så finnes det selvsagt en app for det(mot det?). Flere apps. Men den beste er nok Print n Share. Appen koster riktignok 63 NOK, men det er igjen bare en brøkdel av hva en ny skriver koster. Kjøper du appen kan den brukes på både iPad og iPhone om du har begge deler.

Appen skriver ut til alle printere, til mange enkeltstående skrivere på nettverket eller til alle skrivere som er koblet til en PC/Mac. I tillegg kan den skrive ut på skriveren din hjemme selvom du sitter på 3G-nettet på toget.

Appen har god support og mange fine brukerveiledninger. Den dobler også som et program som gjør din iPhone/iPad til en ekstra harddisk på nettverket.

Litt fikling, men gratis!

Til slutt har du de som liker å fikle litt selv, slik at det fungerer, men at det gjerne er gratis. Er du slik? Ja, da tester du metoden som anbefales på denne nettsiden, ingen nye apper, ingen nye skrivere. Dette er den metoden jeg bruker, og det med stort hell!

Har du andre tips til utskrift fra iPad/iPhone? Del de med oss andre!

, , , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon