Chumby NeTV gjør din dumme-tv til smart-tv

09/09/2011

Mobil

Ikke rare boksen, men den kan bli spennende, bildet er hentet fra Chumby

De aller fleste har nå en flatskjerm-tv med HDMI inngang. Men det er langt fra alle disse som er såkalte smart-tver. En smart-tv er kort fortalt en tv med mulighet for å knytte den opp mot internett og utnytte de forskjellige muligheter det gir. Les litt lengre ned i dette innlegget for å se hvordan Chumby NeTV gjør din dumme tv litt smartere.

Den lille svarte boksen kobles til tv’en din med en helt vanlig HDMI kontakt, men i mellom digital-tv-boksen din og tven et sted. Altså der du nå har en kabel fra boksen fra Canal Digital, Get e.l til tven så putter nå den HDMI-kablen i NeTV-boksen og så tar du en ny HDMI-kabel derfra og inn i tven din. Strøm får boksen via micro-USB som er standard for de aller fleste mobiler nå.

Boksen kommuniserer med din Android-mobil(iPhone kommer) og gir deg mulighet for å lese SMSer, e-poster, Facebook-statuser og tweets rett på tven imens du ser på noe annet. Du kan sende bilder fra mobilen og rett over på den store skjermen for enkel deling. Og Chumby NeTV gir deg også muligheten til å surfe via mobilen rett på tv-skjermen.

Sjekk ut videoen under for en liten presentasjon fra Chumby.

Det er fortsatt usikkert når den kommer på markedet, og om den i de hele tatt blir solgt i Norge. Men eBay kjenner ingen landegrenser.

Kilde: Chumby

, , , ,
anti fatigue mats amazon