Shit, når kommer neste episode? Denne kalenderen holder oversikten over tv-seriene for deg!

Siden er ikke noe designperle, men jammen er den nyttig!

For mange er september ensbetydende med at favoritt-tv-serien er tilbake på skjermen. Eller, på nettet, er det vel egentlig. For det å laste ned episoder av de store tv-seriene rett etter at de er sendt på tv i USA er blitt allemannseie. Hvor lovlig det er, er en helt annen sak og en diskusjon for en annen anledning. Denne artikkelen skal bare handle om det å skaffe seg litt bedre oversikt over dine favorittserier og når du kan få mettet behovet med neste episode.

Ønsker du til og med at tv-seriene lastes automatisk ned i løpet av natta, les hvordan her!

Nettsiden pogdesign.co.uk tilbyr nemlig muligheten til å lagre dine favoritter i en egen kalender som viser når neste episode kommer. For å begynne trykker du på den gule lenken øverst, midt på siden(se øverste bildet). For øyeblikket er det 254 tv-serier i databasen og du jobber deg alfabetisk igjennom listen. Når du kommer til en tv-serie du liker klikker du en gang på den og det dukker opp en hake ved siden av, det betyr at serien er lagret i din kalender. Når du er ferdig å huke av dine favoritter må du ikke glemme å trykke ‘save’ nederst på siden. Som du ser fra bildet over finner man tv-serier i alle kategorier og som passer alle kjønn i husstanden.

Når man har valgt sine favorittserier fylles kalenderen opp av episoder. Det er enkle fargekoder, normale episoder har hvit tekst, (sesong)premierer er grønnfargede, mens sesongfinalene er rødfarget. Under ser du hvordan min måned vil preges av diverse tv-serier. Datoene for hver episode representerer den datoen vi i Europa har mulighet til å laste ned episoden.

Lag din egen kalender her!

Hvis du kjenner noen som ser mye på tv-serier så kan du trykke på ‘Share’ under innlegget og dele denne geniale kalenderen med dine Facebookvenner.

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon