Få en mer spennende lock-screen på din mobil med WidgetLocker

18/07/2011

Apps

Lei av å måtte låse opp skjermen hver gang du skal bruke mobilen? Savner du en widget på lock-screenen din? Da er WidgetLocker programmet for deg…

…om du har en Android da, vel og merke. For med det kjekke programmet WidgetLocker, som du får på Android Market for 11 kroner, har du muligheten til å forandre og sette opp lock-screenen akkurat slik du vil. Til og med widgets fungerer.

Det å kunne sette opp snarveier til, for eksempel, telefon, meldinger eller Facebook kan være forløsende for de som bruker en spesifikk app veldig ofte. Et trykk eller en sveip over skjermen mindre kan fort virke veldig behagelig. Og er du en hyppig bruker av Spotify kan det være praktisk å flytte Spotify-widgeten over på lock-screenen så har du kjapp tilgang til play-knappen.

For inspirasjon til hvordan lock-screens kan se ut anbefaler jeg denne tråden på diskusjon.no.

WidgetLocker er tilgjengelig på Android Market for ca 11 kroner.

Del gjerne bilder av din lock-screen eller erfaringer med andre apps som lar deg gjøre det samme som WidgetLocker i kommentarfeltet under.

, , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon