Lei av å skrive inn passord i Windows 7?

27/06/2011

Tips&Guider

Windows 7 pålogging passord

Windows 7 ber deg om å skrive inn et passord når du installerer operativsystemet. Dette er passordet til din “bruker”, men dette passordet blir du bedt om å skrive inn hver gang maskinen starter. Selv om det bare er en bruker av maskinen. Er du mektig lei av å alltid måtte skrive inn det evinnelige passordet så har du kommet til rett plass. Det sies at Windows-passordet er meget lett å knekke for en hacker, men hvis du er mye på farten med din bærbar eller at det er andre grunner for å ha et passord når maskinen startes bør du ikke følge denne guiden.

Det første du gjør er å trykke Windows-knappen+R(Hold Windows-knappen inne mens du trykker på R), dette åpner Kjør som du også kan finne under Tilbehør i Start-menyen.

Windows 7 pålogging passord

I Kjør skriver du control userpasswords2 og trykker OK.

Windows 7 pålogging passord

Da åpnes Brukerkontoer, her fjerner du haken i boksen ved siden av “Brukere må angi et brukernavn og passord for å bruke denne datamaskinen”, og trykker på OK.

Windows 7 pålogging passord

Da vil denne dialogboksen poppe opp hvor du blir bedt om å skrive inn passordet for en siste gang(symbolsk, eller hva?) for å bestemme hvilken bruker som skal automatisk logges på uten passord fra nå.

Da skal dette være i boks, du er fri som fuglen og kan nå sette over kaffen mens du starter maskinen og du vil finne skrivebordet klart i stedet for påloggingskjermen.

[pagelike]

Har du noen spørsmål eller andre tips er det bare å bruke kommentarfeltet under.

, , , , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon