Geniale Cut The Rope til Android! Gratis første uka

25/06/2011

Apps, Spill

Det virker som de beste mobilspillene kommer til iPhone først. Tidligere har Angry Birds og Doodle Jump tatt overgangen fra iOS til Android og sistemann som føyer seg inn i rekken er Cut The Rope. Spillet er, om mulig, enda mer avhengighetsskapende enn de to andre og gir deg timer med underholdning/frustrasjon. [pagelike]

GetJar, en av verdens største nettsider for Android-apps har skaffet seg en deal med utviklerne av Cut The Rope, ZeptoLab. Spillet er tilgjengelig på GetJar en uke fra i går og det gis bort helt gratis. Etter det vil det være tilgjengelig på Android Market, men da mest sannsynlig med prislapp på rundt 6 kroner.

Cut The Rope på GetJar.

Spillet kan lastes ned fra GetJar, enten med nettleseren på mobilen eller via datamaskinen og for eksempel Dropbox for å få den over på telefonen.

Om Nom

Beklager bildekvaliteten, men det er det beste min HTC Wildfire klarer

Poenget med spillet er såre enkelt. Om Nom, denne lille, søte, grønne figuren du ser på bildet er veldig glad i godteri. Målet med spillet blir derfor da å få godteriet til Om Nom. I starten er ikke det spesielt vanskelig, men på alle brett er det også 3 stjerner som du skal prøve å nå før du slipper godteriet i Om Nom sin munn.

Av hjelpemidler har du selvsagt tau du kan kutte, derav navnet, men også bobler, luftkanoner og mye annet. Det dukker selvsagt opp en del hindre igjennom brettene også, og skulle du ikke klare å gi Om Nom godteriet blir han veldig lei seg.

Jeg har selv spilt spillet ferdig på min iPod Touch. Etter å ha prøvd det på min HTC Wildfire anbefaler jeg det absolutt til Android og. Det er for tiden 175 brett ute, men Zeptolab har god fart på oppdateringene, så vi kan håpe på fler.

Lykke til og ikke gi deg før du har fått alle 3 stjernene!

Cut The Rope på GetJar.

, , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon