Designkonkurranse! Teknolicious trenger ny logo

25/06/2011

Teknolicious

Har du en liten designspire i magen? Nå har du muligheten til å bli designeren bak Teknolicious sin nye designprofil!

Jeg er på utkikk etter en ny logo og header til Teknolicious. Problemet er at mine designferdigheter strekker seg til tegning med musa i Paint. Derfor lanserer jeg nå en konkurranse der alle som vil kan sende inn sine forslag og hvor jeg til slutt velger en vinner. Premien blir at jeg krediterer på Teknolicious.com, Facebooksiden og Twitter hvem som står bak. Med link til din nettside om du har. Og selvsagt en hel masse heder og ære.

Teknolicious på Nettavisen

Jeg setter ingen kreative begrensninger bortsett fra noen mål på logo og header:

Header: Ideelt med 900px bred(ihvertfall ikke mindre), og helst ikke noe særlig over 250px høy.

Logo: Jeg er på utkikk etter en forholdsvis kvadratisk logo som kan brukes både som favicon, og forskjellige profilbilder på Facebook, Twitter, Disqus osv.

Om du har noen spørsmål kan du stille dem i kommentarfeltet eller sende en e-post til adressen under.

Interessert? Send dine forslag til smn[alfakrøll]teknolicious[dått]com

Jeg har allerede fått inn et par forslag. Det første er fra mannen bak BareBlogg.no, norges beste forum for bloggere.

 

Det andre er fra fruen bak Sukkerspinneriet.com, anbefaler deg å sjekke ut den bloggen!

[pagelike]

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon