Huawei først ute med Android 3.2-nettbrett

20/06/2011

Apps, Nettbrett

image

Nei, bildet viser ikke en iPhone, det er bare Huawei som har lansert sin 7 tommer store MediaPad.

I følge Engadget skal nettbrettet være det første som er lansert med Android Honeycomb 3.2. Denne nye Android-versjonen skal være en Honeycomb-versjon veldig lik 3.1 bare rettet mot 7 tommer store nettbrett. Kan dette være Honeycomb-versjonen HTC oppdaterer sitt nettbrett, Flyer, med?

Brettet er uvanlig likt iPhone 4 i designet. Når det kommer til tilkoblinger er det heldigvis litt mer å by på enn hva iPhonen har. På MediaPad finner du mini-HDMI, mini-USB og åpning for microSD.

Huawei, som står bak den meget velutstyrte, men billige mobilen U8800, har ikke spart på hestekreftene i MediaPad heller. Den leveres nemlig med Qualcomm-prosessor på hele 1.2GHz og 8GB lokal lagring som kan utvides med nevnte microSD-åpning.

[pagelike]

Den 7 tommer store skjermen er av typen IPS, du får med 1.3MP kamera foran og et 5 megapixlers bak. Batteriet oppgies til å vare i, i noe skuffende, 6 timer.

Nettbrettet skal leveres med Twitter, Facebook, Let’s Golf og Documents To Go applikasjoner. I tillegg skal du ha mulighet til å nyte videoer i 1080p-kvalitet.

Sjekk ut bildene under og få med deg youtube-videoen med Huaweis reklame for MediaPad.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon