Endelig(?) luftgitar til iPhone

19/06/2011

Apps, Programvare, Spill

image

Er du, som meg, en som tar deg selv i å spille luftgitar i det de beste gitarsoloene slår inn og strømmer ut av høytalerne på anlegget? Ja, da er nok dette iPhone-tilbehøret noe du bør håpe at kommer i produksjon.

Det er nemlig to innovative gutter som igjennom tjensten Kickstarter søker din og min hjelp for å nå en startkapital på $25.000. Måten du hjelper dem på er å støtte prosjektet med $39 som skaffer deg et plekter som lar deg ta luftgitarspillingen til nye høyder. Eventuelt kjøpe et til $49, da er du sikret å få det en måned før alle andre.

imageOg skulle du virkelig “kicke” på ideen så kan du skaffe deg en av de Iron-Man-røde, “Limited Edition” plekterne til $249.

Plekteret fungerer sammen med en app som lastes ned når du kobler inn plekteret via en kabel i bunnen av din iPhone eller iPod Touch. Du holder iPhonen som om det var gitarhalsen og spiller med plekteret i den andre hånda. Jo hardere du slår jo bedre. Man kan enten spille fritt eller spille et slags spill som minner om Guitar Hero. Og når man kommer til soloen må man selvsagt kline til det man har.

image

Gutta bak prosjektet har tidligere produsert populære leker og iPhone-tilbehør. For eksempel står en av dem, Colin Karpfinger, bak Thumbies, et spilltilbehør til iPhone som letter spillingen med dedikerte, fysiske knapper.

Vil du se nærmere på prosjektet så sjekker du ut prosjektet på Kickstarter eller titter på videoen under hvor gutta presenterer ideen.

[pagelike]

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon