Wow! Kul video av Sony-nettbrettene S1 og S2

17/06/2011

Nettbrett

Sony kommer med noen «litt annet» når de entrer nettbrettmarkedet i september. Og nå har de sluppet første episode, av totalt fem, i en litt spesiell reklameserie. Serien har fått navnet «Two will». Tro meg, den er meget stilig så sjekk den ut under.

Sony tabletene er PlayStation-sertifisert og det gir dem en voldsom fordel i gamer-markedet når det kommer til nettbrett. Samtidig er det den spesielle formfaktoren som også vil gjøre seg gjeldende. For innmaten er som så mange andre Androidnettbrett. Ønsker du å se litt nærmere på både den 10.1″ store S1 som har den litt spesielle buen på toppen eller den S2, den litt mindre med doble skjermer så får du en fin gjennomgang i videoen under.

[pagelike]

http://www.youtube.com/watch?v=dISyAUCiiUY

, , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon