3 tips for flere følgere på Twitter

image

Bilde: Flickr-Xotoko

Om du vil at enda flere enn de som allerede følger deg på Tiwtter skal se alt det geniale du skriver er det 3 enkle tips du bør følge. Det handler om dele litt av seg selv.

Skriv en bio – introduser deg selv

Mange glemmer å skrive en bio, denne lille teksten som beskriver hver profil. Dette er viktig slik at de som er innom profilen din kan se om du er en som deler deres interesser. Ikke vær blyg og skriv hva som opptar deg slik at eventuelle følgere kan få et bilde av hva du kan finne på å tvitre om.

 

image

Bruk et profilbilde av deg selv

Et profilbilde personliggjør en profil. Det kan vise at du er interresert i å dele litt av deg selv og har du ikke et profilbilde er sjansen også stor for at det du skriver og deler ikke er noe du kan stå inne for. Om jeg er inne på en profil jeg kan være interessert i å følge så er det et stort minus, og en stor sjanse for at jeg ikke kommer til å følge denne personen. Mennesker relaterer seg raskt til et ansikt og det er derfor viktig at du har et nærbilde av deg selv om du ikke ønsker å støte fra deg noen potensielle følgere.

 

Vær et sosialt menneske, ikke en automatisert robot

Hvis du går inn på din profil og ser på oversikten over dine siste tweets, hva ser du da? Ser du ut som en som kommer med litt originale tweets, personlige meninger og samtaler med andre Twitterbrukere? Eller fremstår du som en som kun leverer automatiske re-tweets, drøssevis med hashtags og tweets med lite personlighet? Jeg tør tippe på at du ikke ville fulgt deg selv om du fremstår som det siste alternativet. Del av deg selv, svar andre tvitrere om du har noe å by på i dialogen. Re-tweet andre gode tweets, eller sleng deg med på den siste trenden, men ikke overdriv.

I tillegg er Twitter et godt sted å dele gode artikkler og blogginnlegg, muligheten for dette finner du som oftest nederst i sakene(slik som i denne bloggen). Krydre gjerne med dine egne tanker.

 

Om du kom over noen ord og uttrykk her som du ikke forsto kan du sjekke ut Teknolicious’ store Twitter-ordbok. Eller lese min guide: 6 enkle tips for å komme godt i gang med Twitter.

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon