Twitter lanserer Follow-knapp

twitter follow button

Twitter ønsker, selvsagt, at du skal følge enda flere Twitterbrukere og lanserer nå en egen Twitter Follow-knapp.

[showmyads]

 

Den nye Follow-knappen gjør at du kan følge Twitterbrukere med et trykk, uten å gå inn på profilen til denne brukeren på Twitter sine nettsider.

Om du har din egen nettside og en Twitterkonto så kan du gå til twitter.com/followbutton og generere din helt egen Follow-knapp, slik jeg har gjort. Du finner den litt lengre ned til høye på siden her. Under Teknolicious-videoen.

Har du derimot ingen egen nettside kommer forsatt Follow-knappen deg tilgode. Om du er Twitterbruker da. For Twitter melder at de har startet et samarbeid med 50 nettsider som fra 31.mai har inkludert Follow-kappen på sine sider. Det betyr at du kan finne en slik knapp på for eksempel, vår alles favoritt filmside, imdb.com. Men Twitter håper selvsagt at mange, som meg, skal kaste seg på muligheten og lage egne Follow-knapper. Men jeg håper man kan forandre litt på utseendet i fremtiden.

, , , ,
anti fatigue mats amazon