Ingen “One more thing”, Apple?

Apple, Jobs, one more thing

I dag har Apple sluppet en pressemelding som inneholder informasjon om Steve Jobs’ presentasjon på Apples kommende utviklermesse, WWDC.

[showmyads]

 

Apple, wwdc 2011

Som noen sikkert har fått med seg så skal altså WWDC2011 handle om operativsystemet til iPhone/iPod Touch/iPad, iOS. Og den nye oppdateringen til Mac, nemlig Mac OS X Lion. I tillegg skal Apple endelig slippe sin nettskyvariant, iCloud, ut til fansen. Dette blir, forsåvidt, spennende, og iOS trenger en skikkelig overhaling, men det mangler noe, Apple.

iPhone trenger dette!

Saken er den at Apple pleier å levere en ny iPhone på denne konferansen. I år har imidlertid noen av ryktene nevnt en mulig utsettelse til september. Det kan være hold i de ryktene der, men jeg tror at Steve Jobs har en “One more thing…” på lager på mandag (6. juni, kl 19.00 norsk tid). Denne frasen som får en sal full av Apple-fans til å bryte ut i spontane gledeshyl.

 

 

Tror du Steve Jobs kliner til med den famøse replikken denne gangen og? Eller tror du at iPhone 4S/5 kommer først senere? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet, jeg tror at oppdateringen av iPhone denne gang blir såpass liten at den passer greit inn som en avsluttning på denne presentasjonen som i hovedsak vil gjelde programvare. Her snakker vi nok samme design som iPhone 4, med A5-prosessor-oppdatering fra A4, altså litt mer datakraft.

, , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon