Ny Nexus fra Google?

28/05/2011

Teknolicious

image

Michael Blake i Techhog.com har via egne kontakter i Google skaffet et bilde av den tredje Google Nexus telefonen. Hele bildet finner du lengre ned i innlegget.

Google har produsert 2 egne telefoner tilpasset Android. Først var det Nexus One som ble produsert av HTC og så slapp de Nexus S som var produsert av Samsung. Nå ryktes det at de ønsker å komme med en tredje Nexus når den neste store Android oppdateringen, Ice Cream Sandwich, kommer mot slutten av året.

I den anledning har det nå altså dukket opp et bilde som viser en HTC-produsert prototyp som viser en mobil helt uten fysiske taster. Selve designet minner, dessverre, litt for mye om iPhone 3G/3Gs. Det er noe med den metalkanten rundt som minner veldig om de nevnte iPhone-modellene. I følge Blake skal det være et frontkamera under skyggen som kommer fra tommelen på bildet.

En ny Nexus uten knapper kan være et bilde på at Google satser på et knappeløst operativsystem med Ice Cream Sandwich. Slik man ser på Honeycomb.

image

Hva synes du? Liker du designet?

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon