SpotiFace

Spotify Facebook "Facebook Music" "Spotify on Facebook"

I følge Forbes har Spotify og Facebook inngått en avtale om et spennende samarbeid.

 

[showmyads]

 

Spotify er lansert i store deler av Europa, men mangler fortsatt den store fisken USA. Her sliter svenskene i Spotify med lisensavtaler, men avtale med én amerikaner har de ihvertfall klarte å få i havn. Nå skal nemlig Spotify inkluderes i Facebook slik at du kan dele dine musikkopplevelser med venner. Tjenesten skal visstnok inkludere en mulighet for å høre på musikk samkjørt med vennene dine. Kult tenker nok noen, mens andre lengter tilake til tiden der man samlet seg rundt radioen for å høre på Ti i skuddet.

Ettersom Spotify har en nøtt å knekke med lisensavtaler rundt om i verden blir tjenesten, som ryktes å hete “Facebook Music” eller “Spotify on Facebook”, bare lansert i de landene som har Spotifymuligheter nå. Men det gjelder jo Norge, så da er det bare å glede seg, for tjenesten skal etter planen åpnes opp i løpet av de nærmeste to ukene.

 

Ønsker du Spotify velkommen på Facebook? Del dine tanker i kommentarfeltet under!

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon