Logitech ser at nettbrettene tar av, vil være med på ferden med sine tilbehør

19/05/2011

Nettbrett, Teknolicious

Custom_format_Tablet Keyboard_BTY3_Mac_lite

Logitech har lansert en rekke tabletvennlige produkter som du kan bruke til ditt favorittbrett, enten det være seg Android-nettbrett eller iPad.

 

[showmyads]

 

Custom_format_Tablet Keyboard_CTG_A_Mac_lite

Logitech er kjent for sine tilbehørsprodukter til data og sjansen er stor for at det er nettopp de som har produsert den musa som du skroller nedover Teknolicious med. Nå ser de også at det meste handler om tablets om dagen og lanserer nå noen produkter som i første rekke skal øke produktiviteten din når du jobber på et nettbrett.

På bildet til venstre ser du det Logitech kaller Tablet Keyboard (som også er på bildet øverst), et elegant, lite tastatur som kommer i en fin mappe som også fungerer som støtte for nettbrettet. Tastaturet kommuniserer med ditt nettbrett via Bluetooth. Veiledende pris på dette er 549,-

Basic RGB

I tillegg vil Logitech selge en trådløs høyttaler som også kommuniserer via Bluetooth, her skal batteriet holde til 10 timer avspilling. Veiledende pris er 849,-

Bildene under viser Logitech Keyboard Case som er spesialtilpasset iPad 2 og som er designet i samarbeid med Zagg, dette firmaet som er blitt meget populære på skjermbeskyttelse for mobiltelefoner. Her passer iPaden perfekt nedi og samtidig som den beskytter skjermen når nettbrettet ikke er i bruk gjør den jobb som stand for iPaden og tastatur. Veiledende pris for denne er også 899,-

 

!cid_image005_jpg@01CC160BCustom_format_Keyboard Case_BOB_lite

MPX.no selger alle disse produktene:

Logitech Tablet Keyboard, 549,-

Logitech Keyboard Case for iPad 2, 899,-

Logitech Wireless Speaker, 849,-

 

, , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon