Intel liker seg ingen andre steder enn på toppen, lanserer over 10 tablets

Intel skal, ifølge Wall Street Journal, endelig melde seg på  kampen om tabletkundene. Et marked som prosessorfirmaet ARM har total kontroll på nå.

 

[showmyads]

 

Nå er det ARM som styrer markedet, mens Intel sitter med skjegget i postkassa fordi de vanligvis gjør det sterkt med sitt tette arbeid med Microsoft og deres Windows, men de er jo som kjent helt ute av nettbrettmarkedet.

Men nå melder altså Intel at de skal lansere over 10 tablets på Computex som starter 31. mai i Taiwan.

 

Nytt OS

 

Grunnen til at ARM gjør det sterkt er at de som har lansert Android-nettbrett har funnet deres prosessoralternativ som et bedre valg. Men nå kommer Intel med sine Oak-Trail-prosessorer og det kan snu det meste på hodet igjen.

Og en av grunnen til at Intel tror at de kan lykkes er at det, mye omtalte, operativsystemet MeeGo skal lanseres snart og jeg håper vi endelig kan se noen gadgets som baserer seg på dette systemet på Computex i slutten av måneden.

 

Har du troen på MeeGo?

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon