Hvordan finne nye spillelister for Spotify

image

Det er ingen tvil om at Spotify er en meget god tjeneste fro oss som er gald i musikk. Det er så mye musikk tilgjengelig igjennom Spotify at det til tider kan virke litt overveldende og man klarer ikke helt å få med seg alle godbitene som er å finne.Selv har jeg mange spillelister, noen har jeg laget selv, andre har jeg fått av venner, for eksempel, via Facebook. Men det finnes også andre kilder til gode spillelister der ute, så du kan få en enda bedre opplevelse med Spotify.

[showmyads]

 

Share my playlists

image

Nettsiden Sharemyplaylists er en engelskspråkelig side som var en av de første store nettsamfunnene for deling av Spotify-spillelister. Her finner du “alt” og du ender raskt opp med noen skikkelig gode lister som blir dine favoritter fremover. Selv bruker jeg en del en spilleliste som, etter beste evne, forsøker å være en komplett liste over magasinet Rolling Stones liste over de 500 beste sangene igjennom tidene. Rolling Stone 500 Greatest Songs of All Time.

 

Digster

image

Digster er en norsk side som gjør en god jobb med å samle musikk i spillelister. De sorterer det meste i kategorier og du kan finne spillelister som matcher din neste treningstur, vorspielet på fredag eller en romantisk aften. Samtidig kan du bruke denne siden til WiMP-spillelister eller kjøpe musikken i iTunes hvis du er litt eiesjuk.

 

P3s spillelister

P3 | Spillelister finner du radiokanalens spillelister i Spotify-versjon. Du kan for eksempel laste ned de 400 siste spilte, de 100 mest spilte eller sangene de har på sin A, B eller C-liste. Dette gjelder også søsterkanalen mP3 for de som ønsker den type musikk. De har også rock-relaterte lister fra Pyro-arkivet og meget god hip-hop fra National Rap Show. P3 sine lister er nok de jeg bruker mest på Spotify og velger du for eksempel den med de 400 siste spilte så oppdateres den fortløpende.

, , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon