GDGT er Facebook for gadgets

16/05/2011

Teknolicious

image

Gdgt.com er en brukergenerert database over «alle» verdens gadgets. På denne siden er det brukerne som står for innholdet. Man utveklser informasjon, erfaringer, anmeldelser og diskuterer ulike gadgets man har, har hatt eller ønsker seg.

[showmyads]

 

Gdgt er nå lansert i en 2.0-utgave og databasen over gadgets begynner å bli stor. Jeg har testet siden litt i dag og den har potensiale til å bli en god kilde for informasjon rundt gadgets man har eller ønsker seg.

 

gdgt er en forkortelse av gadgets uten vokaler, på samme måte som jeg forkorter mitt navn, Simon, til smn

 

Du kan enkelt registrere deg med Facebook-kontoen din, eller på vanlig måte der du velger brukernavn, skriver inn e-post, passord osv. Jeg synes den nye metoden der man kan bruke Faceook som registrering på mange nettsider er fin, men noen steder ønsker man kanskje å være mer anonym enn andre.

Etter registrering på gdgt blir man bedt om å finne sine egne gadgets, og siden tar deg igjennom mange kategorier, for eksempel TV, kamera, printer og mp3-spiller.

gdgt registrering

Her er jeg på vei til å skrive inn iPod touch, gdgt kommer opp med de forslagene som passer til det du har skrevet inn. Du velger din gadget og gdgt spør om du vil anmelde den eller gå videre. Anmelder du en gadget får flere “reputation-points”. For å være helt ærlig har jeg ikke funnet ut hva disse gdgt-rep-poengene er gode for, men det er mulig de er der for å vise hvor aktiv og god en bruker av gdgt er.

Man kan nemlig følge andre brukere av dette “sosiale mediet” og få oppdateringer fra disse. Så om du ønsker å sjekke ut hvilke gadgets jeg har, og hvilke jeg ønsker meg, så kan du følge meg på gdgt.com.

Når du har valgt riktig gadget dukker disse mulighetene opp:

gdgt review

Ønsker du mange gdgt-rep-poeng lønner det seg å legge igjen en “review”. Det er fort gjort. Anmelder man en gadget som ikke har så mange “reviews” ennå så får man flere poeng. Etter at alle gadgetene din er valgt så genererer gdgt en datastrøm for deg. Her vil det dukke opp informasjon om de gadgetene du “følger”.

Bygg deg opp en database over dine gadgets og bli med på informasjonsdelingen du også! www.gdgt.com

Sjekk ut denne videoen for en rask innføring i gdgts muligheter.

http://www.vimeo.com/23703166

, , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon