Engadgets skribenter forlater skuta til fordel for nytt prosjekt

image

Engadget.com er en av verdens største teknologiblogger. De ble kjøpt opp av den amerikanske giganten AOL i 2005 og dette har preget arbeidsplassen til skribentene som, på tross av “tregheten” i AOL, har fått Engadget og alle deres søstersider opp på det nivået de innehar nå. Men i mars i år gikk Joshua Topolsky, ansvarlig redaktør for Engadget siden 2008, ut og sa at han ikke ønsker å jobbe mer for AOL og at han forlater teknobloggen for et annet prosjekt.

[showmyads]

Sammen med Joshua Topolsky har mange av hans nærmeste medarbeidere i Engadget gjort som “kapteinen” og hoppet av skipet. De har samlet seg og startet nettsiden thisismynext.com. Denne nettsiden vidrefører det de har jobbet med hos Engadget. Her skriver de gode saker om gadgets, i hovedsak mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner.

Grunnen til at siden heter “this is my next” kommer av at Topolsky likte å bruke denne frasen når han anmeldte et produkt han likte, for eksempel “This is my next phone”. Denne nettsiden er et prosjekt som avhopperne fra Engadget jobber med samtidig som de utvikler et spennende prosjekt sammen med den uhyre populære sportsnettsiden SB Nation. Her skryter Topolsky og kompani av meget god teknologi og en kultur for journalister som de ønsker å jobbe i. Dette kan bli et spennende prosjekt og det blir interessant å se hva de får til.

Ønsker du å lese mer om saken kan du sjekke den artikkelen hos NY Times.

Er du interessert i Asus EEE Pad Transformer, dette spennende nettbrettet som også leveres med en valgfri tastatur-dock som nesten dobler batteritiden, så anbefaler jeg thisismynext sin anmeldelse.

[showmyads]

Hvilke teknoblogger følger du? Har du merket noen forskjell på Engadget før og etter at Topolsky og de andre sluttet?

, , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon