Android: Betalapps som er verdt pengene

betalapps

Jeg har erfaring med apps fra både iOS og Android. Ofte er det slik at de man betaler en liten slant for viser seg å være de man setter mest pris på. Jeg har listet opp de betalappene for Android jeg mener er verdt pengene. Senere vil jeg dele med dere de betalappene for iOS jeg liker best.


[showmyads]

Tasker

image

Tasker er en genial app. Den lar deg tilpasse alle funksjonene du kan styre i Androidsystemet automatisk når du ønsker det. Det er en liten kneik å komme over å forstå hvordan man stiller inn innstillingene slik man ønsker. Men enkelt forklart så velger man en funksjon man å ønsker å styre og så velger man hvilke parametere som skal styre når det skal endres noe med denne funksjonen.

For å nevne noen innstillinger jeg har valgt å få Tasker til styre så er det, for eksempel, at den skruer av lyden og skrur på vibrering når telefonen er koblet opp mot mitt universitets trådløse nettverk, på den måten unngår jeg pinlige øyeblikk under forelesninger. En annen anledning lyden helst ikke skal forstyrre, er på kino. Tasker kan settes til å skru av lyden når man er innenfor en radius på 200 meter fra kinoen, dette gjøres ved hjelp av telefonens GPS.

Jeg har også valgt at WiFi og 3G skal skrues av automatisk mellom klokka 00.01 og 08.00, dette sparer en del batteri i løpet av natta. Samtidig har jeg også satt Tasker til å styre at hvis WiFi er av, men 3G er tilkoblet så skal automatisk synkronisering skrues av for å spare datatrafikk.

Tasker finner du på Android Market her: Tasker

 

Swiftkey Keyboard

image

image

Swiftkey keyboard er en utrolig kjapp og grei måte å skrive på det virtuelle tastaturet på. Denne samler inn informasjon om dine tidligere sendte SMS og bruker dine gamle setninger til å gjette hvilket ord som er ditt neste. Dette fungerer overraskende bra. Kommer også i norsk språkdrakt. Jeg skriver mye SMS på både norsk og engelsk og Swiftkey skifter elegant mellom dem.

Siden jeg startet å bruke Swiftkey i starten av mars har jeg spart 3510 tegn, altså har jeg brukt gjettingen til Swiftkey mange ganger og dermed spart meg selv 3510 trykk. I følge Swiftkey-appen sine statistikker, over mitt bruk, er det 14% spart. Det høres kanskje ikke utrolig ut, men det føles veldig lønnsomt når man skriver.

Swiftkey finner du på Android Market her: Swiftkey Keyboard

Kenfred gjorde meg oppmerksom på at denne kommer i gratisversjon, men den slutter å gi deg gjettninger etter 31 dager, men prøv og bli hekta her: Swiftkey Free

Sjekk også ut denne videoen som viser tastaturet i bruk:

 

Spotify

imageSelve appen til Spotify koster ingenting, og etter Spotifys siste oppdatering har også gratisbrukere fått muligheten til å bruke appen litt. Men det som gjør appen til en fantastisk app, og min desidert mest brukte, er forbeholdt oss som betaler 99 kroner i måneden for Spotify Premium. Funksjonen jeg snakker om er selvsagt offline-spillelister. Du kan laste ned din favoritt-spotify-musikk til telefonen og høre på den selv når du ikke har nettilgang. Appen er ikke feilfri, men de siste oppdateringene har hjulpet veldig og jeg setter umåtelig stor pris på denne appen og hele Spotifysystemet.

Spotify finner du på Android Market her: Spotify

 

Hvilke apper har du betalt for som har vist seg å være verdt pengene? Del med andre nysgjerrige i kommentarfeltet under!

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon