Nytt design på teknolicious.com, igjen!

10/05/2011

Teknolicious

image

Jeg har tidligere skrevet om at jeg byttet theme, etter å ha laget det med Artisteer. Det er et kjekt program som lar deg lage helt unike “themes” til nettsiden din på sekunder. Men jeg ble aldri helt fornøyd med det utseendet jeg hadde fått til der og da jeg vant Nettavisens konkurranse om å bli deres teknoblogg fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg et bedre utseende på siden.

Jeg falt til slutt for et theme fra Woothemes. Det er veldig brukervennlig og fungerer godt med WordPress som er selve ryggraden i nettsiden min.

Samtidig har jeg endret system for kommentarene her inne på Teknolicious. Jeg har valgt et system som heter Disqus, dette systemet bruker for eksempel også Nettavisen, VG, Dagbladet og Engadget på sine nettsider. Legg igjen en kommentar under for å gi meg en tilbakemelding på kommentarsystemet og det nye utseendet. Er det noe jeg bør forandre eller legge til på siden?

Har du ikke en konto for Disqus-kommentarer anbefaler jeg deg å lage en, for Teknolicious.com blir ikke den siste siden du legger igjen en kommentar på som bruker Disqus.

, , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon