Google visualiserer nettsøk og Androidaktiveringer

image

Er du som meg og liker visualisering av, ja, det meste, så klikk deg inn på “les mer”. Der finner du en lenke til denne kule grafikken fra Google på hvor det søkes mest i verden, der hver farge er ett språk. Samtidig finner du en video av hvordan Androidtelefoner har, bokstavelig talt, poppet opp de siste årene. Stilige saker.

Du trenger en WebGL-klar nettleser for å sjekke ut denne linken. Det enkleste er bare å sjekke om det virker. Jeg fikk det ikke til på min Opera-nettleser, men det fungerte fint på Googles egen Chrome-nettleser.

Vend på globen og sjekk ut den kule grafikken. I New York ser det ut til at det “googles” mye.

 

Androidaktiveringer

 

image

Som du kanskje har merket de siste årene så har det kommet en ny type mobiler på markedet, de som leveres med Android-operativsystem. I følge Agilie Mobility så er 7 av de 10 mest solgte mobilene i Norge Androids. Den økningen har gått raskt. Og hvis du sjekker ut denne videoen så ser du det med Googles stillige visualiseringskart, videoen viser aktiveringen av Androidtelefoner fra oktober 2008 til januar 2011.

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon