Endelig litt utvikling på maskinvarefronten for nettbrett, Tegra3 på vei

05/05/2011

Nettbrett, Teknolicious

image

Digitimes melder at Asus er gått i gang med å utvikle en tablet som kan ta oss litt videre fra de Tegra2-drevne nettbrettene vi ser “over alt” i dag.

Og steget videre fra Nividas Tegra2 blir, naturlig nok, til Nividas Tegra3, her snakker vi altså om prosessorer som er bygget for å levere gode videoopplevelser. Noe som kan sies å være viktig på tablets, alt skjer jo tross alt igjennom skjermen.

Med Tegra3 leverer Nivida sine første 4-kjerners mobil-prosessorer, det betyr mer kraft for deg og meg, som igjen betyr bedre opplevelser på spill, film, surfing og gjerne alt det samtidig. 1080p er den gyllne HD-standarden, og gir deg pixler i haugevis, men som bildet over viser så skal Tegra3 kunne gi deg 2560×1600, om vi trenger alle disse pixlene er en annen sak.

Ingen datoer for lansering er nevnt, men Engadget melder at Nivida ventes å slippe prosessorene i august. Så går det vel litt tid før det kommer noen Tegra3-brett/mobiler, og så enda litt tid før de ender opp i Norge.

Trenger du mer kraft enn det Tegra2 gir deg? Er det noe annet du heller ville sett av utvikling for nettbrettene? Del dine tanker i kommentarfeltet under.

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon