Hvem DU bør følge på twitter

image

Hvem du følger på twitter er det som i bunn og grunn gjør om du, som meg, ikke lar en eneste tweet gå deg hus forbi eller om du bare stikker innom en gang i blant.

Trykk deg inn på “les mer” og få med deg de tvitrerne jeg mener du bør følge for å bli skikkelig hekta.

[showmyads]

 

Venner

Få med deg dine venner på twitter, bruk det og mor dere. Gjør dere det vil dere se at man kan ha mye moro med twitter.

@1teknolicious blir gjerne din venn på twitter, send meg en melding og start samtalen.

 

Komikere

imageDet jeg liker best med twitter er å sløve bort i en forelesning og få meg en god latter når jeg leser tweets fra komikere/humorister.

Trekløveret i Radioresepsjonen er noen av mine største helter, og de bidrar til en fin twitteropplevelse. Sjekk ut alle tre her: @steinarsagen, @toresagen og eldstemann @bjartetjostheim. Men “vær obs” på en noe ujevn oppdateringsfrekvens.

TV2s Torsdag Kveld fra Nydalen har også noen gode humorister med på laget. @OddMagnusW, @Rammnieu og @henrikthodesen.

EspenEckbo skriver ikke mange tweets, men de som kommer er ofte veldig gode. Han skrev for eksempel en rundt Halloween, i fjor høst, som jeg tildels husker enda. Løst gjenfortalt blir den slik: “Det kom akkurat to små vampyrer og dunka på døra, heldigvis hadde jeg kjøkkenkniven tilgjengelig så nå ligger de i flere biter i søpla! Phwee”

Om du tåler å lese engelsk er den amerikanske komikeren @robdelaney en artig skrue. Han leverer det meste og kan til tider være noe grov.

 

Musikere

Mange musikere har sett sitt snitt til å tilegne seg noen nye fans ved å bruke twitter. De opplyser om alt fra konserter, plateslipp, andre artister de liker, til hva de spiser til middag.

@eidsvag, Bjørn Eidsvåg har endt opp med å bli norges twittergudfar. Kvitrer om det meste, mye bra, men noe kjedelig også.

@50cent, blir Eidsvåg ikke helt riktig for deg har vi 50 Cent i andre enden av skalaen, mye grov tvitring fra denne karen, pass opp for skrivefeil.

Har du en favorittartist er sjansen stor for at nettopp denne artisten har en twitterkonto, noen bruker dem ofte andre mer sjeldent.

 

Sport, utøvere og “eksperter”

image

Mange idrettsutøvere er på twitter, og når man hører at det er sosiale-medier-skandaler på gang er det ofte de som har sagt noe på twitter de ikke burde. Enten det gjelder treneren, dommeren, medspillere, motspillere eller dama til lagkameraten. Har du en favorittutøver som er på twitter? Følg dem!

Samtidig er det mange som kaller seg ekspert innen for en bestemt idrett. Disse kan gi deg som fan ekstra informasjon som du ellers ville gått glipp av. Skulle “ekspertisen” skuffe deg er det ikke verre enn å slutte å følge dem.

Jeg anbefaler å følge gutta fra TV2s fotballteam, @aleksanderschau og @tv2thomasaune, de var tidligere på radioen med FK Fotball på P3 og der, som nå på twitter, deler de av sin kunnskap om fotball og alt mulig rundt verdens mest populære idrett.

Selv har jeg mye moro med å følge spillerene i min favorittidrett, amerikansk fotball, der @ochocinco er den største twitterstjernen.

 

[showmyads]

 

Teknologi

De finnes utallige blogger om teknologi på nettet. Og de med en anelse respekt for seg selv har også en twitterkonto, følg de bloggene du liker på titter og få lenker rett inn til innlegg du liker. Min klare favoritt er @engadget. Eller hvorfor ikke følge @1teknolicious.

 

Hvem er dine favoritter?

Jeg er alltid interessert i å finne nye, gode tvitrere å følge. Har du noen som du setter pris, tips meg og andre i kommentarfeltet under. Uansett er mitt tips: er det noe eller noen du liker, sjekk om de er på twitter, et raskt søk gjør susen.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon