HPs søte lille tass har lanseringsparty i natt!

HP kjøpte opp Palm i fjor, og nå ser vi endelig hva som kan komme ut av det samarbeidet. Og det ser bra ut.

Trykk «les mer» for en liten smakebit på en av de nye mobilene som lanseres, HP Veer, en liten tass som skal ha muskler under panseret.

HP lanserte Veer sammen med Pre3 og en den tidligere nevnte HP TouchPad. I natt kjører de et lanseringsparty for den lille, men meget interessante telefonen. «Selvsagt» i Los Angeles.

Telefonen er meget liten, 5,5cm bred, 8,5cm høy og 1,5cm dyp. Det er lite i disse smarttelefontider, men telefonen er spekket med de viktigste spesifikasjonen en smartmobil må ha. 800Mhz prosessor er ennå mye, og den leveres også med 8GB intern lagringskapasitet.

Telefonen kjører det nye WebOS fra HP/Palm og skal fungere godt med de andre mobil/nettbrettene som kjører dette. Og i tillegg er det et lite tastatur som komplementere den lille touch-skjermen.

Personlig blir jeg litt tiltrukket av formfaktoren, den kan være med og rettferdiggjøre behovet for en tablet. Samtidig er det umulig å ikke se på den som litt søt, og jeg kan se for meg at mange på det yngre markedet kan la seg tiltrekke av telefonen.

Sjekk ut videoen under for en liten presentasjon av telefonen.

Er dette en telefon du kunne falt for, eller blir den for liten «og søt»?

Bilder og spesifikasjner er hentet fra hp.com

, , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon