Starter maskinen din tregt? Det enkleste trikset er…

29/04/2011

Programvare, Tips&Guider

image

Hvis du leter etter en meget enkel å grei måte å få startet maskinen din raskere på så har du kommet til riktig side. Det er mange ting man kan gjøre, men det jeg finner som den kjappeste og mest nyttige metoden er…

[showmyads]

 

image

Klikk deg inn på startmenyknappen, skriv msconfig nederst i søkefeltet(Vista og Win7). Da åpnes dette bildet opp:

image

Her trykker du oppstartfanen øverst.

image

Da får man opp en liste med programmer. De som er avkrysset i ruten er de som starter når maskinen startes opp. Har du mange som er valgt til å starte opp sammen med maskinen er det ikke rart det tar litt tid før du er klar til å åpne nettleser og klikke deg inn på teknolicious.com.

Noen av valgene kan fremstå som litt gresk for mange, men google er din venn hvis du lurer på hva noe er. De jeg har valgt til å starte opp er de jeg vil at skal kjøre i bakgunnen hele tiden og derfor er det greit at de starter opp med maskinen. Men pass på at i hvert fall operativsystemet er valgt, ellers skjer det ikke stort når du starter maskinen.

Dette er bare en kjapp fix for å øke oppstartshastigheten, men for mange vil det oppleves som en ny hverdag når de lengre kan sette på maskinen for så ha god tid til å sette over kaffen før maskinen er klar til bruk.

Har du noen spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet under.

 

[pagelike]

 

, , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon