Hva med noen gode Sony-nyheter? Tablet med utskyvbart tastatur

27/04/2011

Nettbrett, Teknolicious

image

Engagdet.com kan melde noen gode Sony-nyheter oppi alt PSN.hack-bråket. Sony viste nemlig i går frem noen nye produkter, to av dem, en tablet som er nevnt tidligere her på teknolicious og en annen tabletmed to skjermer, kom frem både i norsk og internasjonal presse. Derimot var det 2 andre nyheter som forsvant i alle andre Sonyrelaterte saker , trykk deg inn på “les mer” for å få en forsmak på hva Sony kommer med en gang i nærmeste fremtid.

Bilder over viser en meget interessant variant fra Sony som både Asus og Samsung også har vist frem, nemlig en tablet med et utskyvbart tastatur. Dette er et meget spennende trekk fra Sony, og de har, som bildet antyder, klistret på Vaio-merkenavnet. Vaio er for mange ensbetydende med flott design, høy kvalitet og noe høy pris. Engadget mener at prisen kan være i området rundt $800. Det er stivt, men så vet man ikke sikkert hva man får for pengene enda heller.

Når og hva man får er det ingen som har fått sikker informasjon om ennå, men at “nettbrettet” ser interresant ut er det ingen tvil om. Samtidig kom det også et bilde av noe som kan være Sonys svar til MacBook Air, sjekk bildet under for en slank portabel PC som erter på seg oppmersomheten din med lekkert design, HDMI og noe som ser ut som USB 3.0.

image

, , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon