Lenovos tabletplaner er avslørt, årets mest spennende Honeycomb-brett

25/04/2011

Nettbrett, Teknolicious

Thisismynext.com har gravd frem noen presentasjonsbilder fra Lenovo som viser en spennende Android 3.0 Honeycomb-tablet.

Klikk deg inn på «les mer» for å få med deg de viktigste detaljene rundt nettbrettet til firmaet bak de vannvittig populære businessmaskinene ThinkPad

Lenovo lanserte tidligere noe de kalte LePad, Den ser nå ut til å gå  i glemmeboka til fordel for Lenovo ThinkPad Tablet. Nettbrettet kjører på den samme Tegra 2-prosessoren som de fleste andre Honeycomb-tabletene som er på vei. Men det som gjør dette brettet veldig spennende, i tillegg til at det går inn i den velrenommerte  ThinkPad-familien, er muligheten for et etui med innebygd tastatur.  Sjekk bildet under.

Samtidig er det også muligheter for å bruke en penn, på samme måte som HTC Flyer. Les mer, og sjekk ut flere av presentasjonsbildene på kildelinken nederst.

Dette brettet virker veldig spennende og personlig lar jeg meg veldig friste av nettbrett med gode tastaturmuligheter. Jeg ser for meg at dette kan være en mulighet for studenter som lnsker både tablet og bærbar.

Er dette noe for deg? Er nettbrett-OS’ene gode nok for å være den eneste maskinen du har?

 

Kilde: thisismynext

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon