Dells nettbrettplaner er avslørt

24/04/2011

Nettbrett, Teknolicious

image

Dell satser på en tablettrio for å tilpasse seg alle dine behov. Streak er navnet på de Androidbaserte tabletene som Dell har sluppet til nå, de fortsetter med Streak, men Androidcentral har avslørt alle Dells fremtidige nettbrettplaner. Som også inkluderer noen Windowsvarianter.

Om du ønsker å kjøpe deg en 10” Android 3.0 Honeycomb-tablet er valgmulighetne mange, det begynner å bli få forskjeller mellom alle de store firmaenes tilvekst til nettbrettmarkedet. Dell ønsker tydeligvis ikke å skille seg noe videre ut og leverer en Tegra 2 basert tablet, med kamera foran og bak i tillegg til en oppløsning på 1200×800. Dette er altså etterfølgeren til de mindre Streak som er ute på markedet nå. Kan ventes i juni.

Dell satser også på to Windowsvarianter, en 10” som kjører på en av Intels nye Oak Trail prosessorer og skal leveres med SSD opp til 120GB. I følge bildet over skal det være mulighet for å bruke en penn på skjermen samt at det skal følge med et avtagbart batteri som skal levere de 8-timers bruk innen den skriker etter laderen igjen. Denne er ventet å komme i oktober.

Den andre Windowstableten blir en hybridløsning. Det er 13” bærbar som kjører på i-serie prosessorer fra Intel og 4GB minne. Det som gjør at den nevnes som tablet er at skjermen kan vendes og legges ned over tastaturet og dermed har du et nettbrett, dog noe større, både i tykkelse og skjermstørrelse, enn det vi er vant til.

Begge Windowsvariantene leveres med HDMI-ut, opptil 1080p. Det kan være nyttig for både den ene og den andre.

Kilde:Androidcentral

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon