Siden som alltid holder deg oppdatert på de nyeste jailbreak-teknikkene

image

Jailbreaking er, i motsetning til hvordan navnet fremstår, lovlig. Apples iOS-produkter får mye pepper for å være innesperrede produkter som tar mye frihet fra brukeren. Med jailbreaking åpnes telefonen/tableten opp litt mer enn hva Apple ønsker. Prosessen forandres ofte, så trykker du “les mer” finner du link til alltid oppdaterte metoder.

Lifehacker, en side som teknolicious absolutt anbefaler, har et eget blogginnlegg som de alltid har oppdatert med jailbreaking-metoder for de nyeste versjonene av iOS. Dette betyr at du bør bokmerke den siden og hver gang Apple ber deg oppdatere OS’et, så kan du gå tilbake dit og finne oppdaterte jailbreaks.

Mine erfaringer med jailbreaking er blandede, jeg har bare en 2 1/2-år gammel iPod touch fra eplefirmaet og da jeg jailbreaket den etter et halvt års tid følte jeg at den ble tregere og tregere. Jeg har fått med meg at andre oppfatter det sånn også. Samtidig har jeg lest rundt om at jailbreaking ikke skal endre hastigheten. Ellers fungerte det utmerket, og jeg forandret design til HTC Sense for eksempel. Likevel etter et halvt år som jailbroken oppdaterte OS’et og var tilbake bak Apples lås og slå. Siden har jeg ikke følt noe behov for jailbreaking, så hvis du har noen tips til en iPod touch-eier når det kommer til jailbreaking så del dem gjerne i kommentarfeltet.

, , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon