Polaroid håper på en renessanse for sine klassiske kameraer, får hjelp av Lady Gaga

21/04/2011

Apps, Teknolicious

På CES messen i januar i år viste Polaroid at de ønsker å nå opp til gamle høyder. De vil erorbre tilbake instant-foto-markedet etter at de la ned produksjonen av de udødelige kamera-printer-hybridene som alle har et forhold til.

Trykk «les mer» for å se hva Polaroid leverer i løpet av året.

Med på laget, og for å gi renessansen en skikkelig boost blant de som ikke har vokst opp med  Polaroid, har de fått med seg Lady Gaga.

Polaroid var en gang kongen på fotohaugen med sine instant-kameraer, men da digitalkameraene kom var det kjapt slutt for Polaroid. Det ble sluttet å produsere film til de gamle kameraene. Polaroid prøvde å kutte tapene med noen nye modeller, men disse slo aldri an.

Nå virker det heller som de ønsker en renessanse for de klassiske instant-kameraene som tar bilde og printer det ut «relativt» kjapt etterpå. Som du ser på bildet over har de satset på en retrostil som står godt til de klassiske Polaroidkameraene.

Det er lite informasjon om selve kameraet og når det kommer, selv om Polaroid lovte, i januar, at det skulle komme i løpet av året.

 

Sammen med kameraet presenterte de  også en printer som, ja, printer bilder. Ikke noe som ikke finnes fra før, men det kan være en mulighet for deg å få litt av Polaroidfølelsen uten å måtte kjøpe nytt kamera. Printeren er klar for levering i juni. Link

Skulle du derimot ønske at du hadde et Polaroidkamera nå, så kan denne til iPhone hjelpe deg litt på vei:

Polaroid Digital Camera App

Lar du deg friste av nostalgien? Kommer du til å kjøpe deg et slik kamera? Eller har du kanskje noen gode minner? Del dem gjerne i kommentarfeltet under.

, , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon