Nytt design på teknolicious.com, hva synes dere?

Teknolicious_logo blue

Teknolicious har fått en nytt utseende. Jeg har lekt meg med “template-design-programmet” Artisteer. Og det har endt opp med at jeg har endret utseendet på siden. Klikk deg inn på “les mer” for å se bilder av hvordan det så ut før og gi meg en tilbakemelding på hva dere synes. Jeg startet teknolicious på wordpress.com, der lå den ca to døgn før jeg flyttet den til et eget webhotell, bluehost.com, og kjøpte eget domene. Det er jeg glad for at jeg ikke ventet lengre med. Å ha webhotell og eget domene gir uendelig mange flere muligheter og er mye morosmere enn å være “fanget” av en bloggside som for eksempel wordpress.com, blogg,no osv. Men fra den gamle siden på wordpress.com hadde jeg med meg temaet som dere kan se bilder av under.

skjermbilde-teknolicious1

skjermbilde teknolicious2

Jeg likte det når jeg ikke visste bedre, men etterhvert som man driver med nettsider lærer man seg at mulighetene er uendelige, og ofte så er det beste verdt å betale en liten slant for. Nettet er nemlig fullt av dyktige designere som selger fine temaer til nettsider så du slipper å gjøre det. Jeg var på nippet til å betale for noen temaer jeg likte godt, men endte altså opp med å lage mitt eget tema i programmet Artisteer.

Så hva synes du? Liker du temaet? Ser det litt for hjemmelaget ut? Jeg mottar gjerne noen tilbakemeldinger fra deg om hva du synes og hva som kan endres til det bedre.

Jeg skal følge opp denne posten med en om hvordan jeg gikk frem, hvordan jeg skaffet logoen og litt annet, så følg med. Hvorfor ikke melde deg på nyhetsbrevet, det gjør enkelt du til høyre på siden, eller følg teknolicious sin RSS-feed eller på Twitter-1teknolicious så får du med deg det viktigste.

, , , , ,
anti fatigue mats amazon