De første anmeldelsene av Asus EEE Pad Transformer er ute

18/04/2011

Nettbrett, Teknolicious

asus eee pad transformer

Det har dukket opp noen anmelelser av Asus sitt nettbrett med tastaturdocking på nettet i løpet av dagen, der i blandt fra Engadget.

 

Trykk “les mer” for en kjapp gjennomgang av hva som deles av erfaringer av det, synes jeg i hvertfall, spennende nettbrettet.

[showmyads]

 

 

image

På grunn av jordskjelvet i Japan så er den opprinnelige slippdatoen for EEE Pad Transformer utsatt fra 18. april til 1 juni. Dette meldte Asus på sine Facebooksider nylig:

“Launch date information update: Due to the fact the initial demand has been far beyond our expectations, the first 2-3 batches have entirely all sold out much quicker than we had planned. Please accept our sincere apologies for the difficulties encountered with the availability of our Eee Pad Transformer.”

Men de rakk å slippe et lite antall enheter og Engadget klarte, selvfølgelig, å få fingra i en. Den har de tatt en nærmere titt på nettbrettet og kommet frem til at det fortjener karakteren 7/10. De fant både positive og negative sider hva denne tableten angår. Nettbrettet er en av mine personlige favoritter på tabletfronten.

Noe av det Engadget finner positivt er en meget bra IPS-skjerm(det har iPad også) som lover ekstreme innsynsvinkler, noe den også leverer. I tillegg setter Engadget pris på en rask 2-kjernet Tegra 2 prosessor samt da denne dockingen som gir deg både et velutstyrt tastatur og mange ekstra timer batteritid.

Når det kommer til det negative, så er det først og fremst problemer med, det fortsatt meget ferske, operativsystemet Android Honeycomb. Det virker å være en del barnesykdommer ennå. Dette er i samsvar med de testet av  Motorola Xoom jeg har lest. Engadget opplevde også store problemer med kameraprogramvaren som virket å være helt på jordet. Begge disse sakene er jo noe Asus og Google kan, og kommer til å, rydde opp i. Samtidig klaget anmelderen i Engadget over en meget reflektiv skjerm som begrenset bruken utendørs.

Dessverre måtte Asus utsette leveringen av denne stilige tableten, men hvis du ønsker å forhåndsbestille den kan du gjøre det her:

16Gb med tasturet(4495,-) og 32Gb uten tastaturet(3995,-).

[showmyads]

, , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon