Video av Samsung Galaxy Tab 10.1, den tynne versjonen!

17/04/2011

Nettbrett, Teknolicious

image

Samsung viste frem den nye serien med tynnere Galaxy Tabs kun kort tid etter at Apple slapp sin iPad2 som var blitt merkbart tynnere selv. Men mange var skeptiske til Samsung fordi de nye tabletene på 7, 8,9 og 10,1 tommer ikke virket, det var bare “tomme” skall. Det førte til at ryktene svirret om en mulig flopp fra Samsung som viste frem noe de ikke kunne levere. Men nå har altså Tinhte.vn kommet over en versjon av den 10.1 tommer store Tab’en som fungerer.

Trykk deg inn på “les mer” for å se video av nettbrettet i bruk.

[showmyads]

 

Ikke mange norske lesere vil forstå hva som sies, men sammenligningen med iPad2 er ikke til å ta feil av og en kjapp demonstrasjon av Angry Birds på begge nettbrett er noe som mange nordmenn kan kjenne seg igjen i.

Ikke lett å se på videoen, men Galaxy Tab 10.1, og lillebroren med 8.9 tommer skjerm, skal begge ha en tykkelse på 8,6mm, det er akkurat det samme som iPad2. Dette er i følge Wikipedia, mens engadget.com melder at de to tabletene fra Samsung begge måler 0,01 inch(ca 0,25mm) mindre enn den nyeste fra Apple. Uansett er dette meget tynt, og det kan bli spennende å se hva tilbakemeldingene blir når de slippes i USA 8. juni. Prisene skal ligge rundt iPad sine.

Har du en tablet eller er du kanskje på utkikk? Del hva du tenker om den spennende nettbrettutviklingen i kommentarfeltet.

[showmyads]

, , , , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon