Zediva er din virtuelle dvd-sjappe!

zediva1

 

Zediva.com har funnet et “smutthull” i en lov fra 1908 og leier deg dvd-filmer, som de eier, helt lovlig over nettet. Du slipper å levere den i morgen for de leier deg den  i 2 uker for $2, eller ca 11 kroner. Da er det litt ekstra igjen til smågodt.

Trykk “les mer” for å se hvor godt det fungerer.

image

Zediva melder om meget stor pågang, så hvis man ønsker tilgan gmå man melde sin interesse og vente på e-post.

Det gjorde jeg og etter et par uker ventetid dukket denne e-posten opp i innboksen min:

zediva3

Etter en enkel registrering kan man velge filmer å leie. Utvalget er bra og siden Zediva er lokalisert i USA er det også filmer som det er lenge til kommer på DVD i Norge, til eksempel Oscarvinnende Black Swan. Den slippes ikke i Norge før 6. juli.

Utvalget (deler av det):

image

Zediva leier virkelig ut fysiske dvd’er og dvd-spillere, noe som gjør at noen av filmene deres kan være utleid til tider.

Prisene er greie, $2 for 1 film 10 filmer for $10. Filmene er tilgjengelig i 2 uker. Betaling skjer med kredittkort gjennom PayPal.

Kvaliteten er fin og undertegnende koblet datamaskinen opp mot en 32-tommer flatskjerm og, uten å være en ekspert, opplevde bildekvaliteten som bra. På høyde med en vanlig dvd-opplevelse.

Man kan bestemme lydspor og undetekster etter eget ønske, noe som ble vel mottat her i stua.

Zediva levere enn spennende tjeneste som de påstår å ha medhold i loven for å drive. Forhåpentligvis kan de få fortsette med dette og gi oss forbrukere en løsning som det virker som det er stor etterspørsel etter.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon