Ny rykteflom rundt tablet fra Sony, PlayStation-integrasjon?

05/04/2011

Nettbrett, Teknolicious

sony logo

Sony skal ha et nettbrett under navn S1 på vei. Tableten skal få integrert støtte for PlayStation akkurat som Sony Ericsson Xperia Play – telefonen som også er en spillemaskin (VG gir den terningkast 6).

Klikk på les mer for å lese om ryktene rundt den nye tableten fra Sony.

 

Spesiel formfaktor

 

sonynettbrett

Engadget har skaffet seg informasjon om formen til den nye tableten, og den er ikke som alle de andre tabletene som kommer. Her skal det være både fysiske knapper som gjør det komfortabelt å spille og en buet form som skiller den ut fra mengden av tableter som bare blir tynnerer og tynnere. Den buede formen gir den en god støtte til skriving når den ligger på bordet, samt en enklere måte å holde den med en hånd.

 

Innmaten

Om S1 holder den formen som skissen over viser vil den skille seg ut på formen, men den har mye av den samme innmaten som de andre tabletene på markedet. Det ryktes om disse spesifikasjonene:

9,4” skjerm

Tegra-2 prosessor

Android 3.0 – Honeycomb

Dette er ikke noe særlig anderledes enn tabletene til de fleste konkurrentene til Sony. Men kjenner vi folkene bak VAIO-PCene riktig så blir denne tableten en ekslusiv sak.

 

PlayStation-sertifisering

Tabletens kanskje største fordel, om ryktene er sanne, er jo integrasjonen med PlayStation. Det skal være mulig å spille forhåndsinstallerte PS One-spill og Quriosity, som er Sonys, multimedieportal skal inkluderes. Dette gjør S1 til en spennende sak. Her kan Sony sitte på en gullgruve, i hvertfall med tanke på at prisen ikke skremmer med en antatt $600-prislapp. Sony skal etter ryktene lansere maskinen først i USA, en gang på sensommeren.

Vi ønsker Sony velkommen på tabletmarkedet og følger spent med på hva som kommer.

anti fatigue mats amazon