Videoene forteller saken

01/04/2011

Nettbrett, Teknolicious

back-up data - Bildet er hentet fra dropbox.com

 

I går var “World Back-up Day”, mer om den kan du lese her. Men ikke så verst timet så dukker det opp en video fra Intel om hva som kan skje med dine data hvis du fortsetter å holde deg til de vanlige mekanisk snurreharddiskene. Og i tillegg ikke har tatt nok back-up. En ganske så stilig kortfilm som ønsker at du skal skifte til SSD.

Klikk deg inn på “les mer” og få med deg den videoen pluss en bonusoppfølgning til den mildt sagt overrraskende videoen fra Asus rundt lanseringen av EEE Pad Transformer.

Teknolicious har tidligere skrevet om SSD og anbefaler det på det varmeste. Det var mest på grunn av den voldsomme fartsøkningen de gir. Det som det ikke ble skrevet om så mye der, som absolutt er enda en grunn til at man bør vurdere å bytte ut den gamle HDD med en ny SSD, er at data går veldig mye lettere tapt på en HDD. Og grunnen til det er at den ikke tåler støt. Så går din bærbare i gulvet en dag, så er det godt mulig at din HDD ikke tålte det.

Se videoen fra Intel og la deg inspirer til å bytte ut HDD og få en helt ny datahverdag med SSD.

I anledning “World Back-up Day” 31.03 anbefaler teknolicious å sjekke ut Dropbox som et alternativ til back-up i nettskyen. Les mer om Dropbox her.

 

Bonus 2

I innlegget om EEEPad familiien avsluttet vi med en bonusvideo som viser Asus sitt forsøk på å lage en parodi på The Big Bang Theory. Nå har de fulgt opp med episode 2. Her lærer du at denne tableten takler både usb og SD-kort.

 

Om parodien er blitt bedre blir opp til deg å bedømme, del gjerne dine meninger i kommentarfeltet under.

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon