RIM Playbook får Android apps

25/03/2011

Apps, Nettbrett, Teknolicious

blackberry-playbook

Ifølge engadget.com så skal RIM, firma bak de businessrettede mobilene Blackberry, gi støtte til å kjøre Android-apps på Playbok, deres nye tablet. Man må kjøre en app player for å få det til å fungere. Noe som antageligvis vil si at man må starte et eget program i Playbooks operativsystem hvor man så vil kunne kjøre Android-apps inni dette operativsystemet, omtrent som å kjøre en virtuell pc.

Dette er jo spennende nyheter for en tablet som virker lovende, men som lider litt under det å ikke ha den store mengden apps i motsetning til konkurrentene. Jeg har skrevet litt om dette i denne bloggposten.

RIM sin Playbook blir en av få tableter, som kommer i år, som ikke kjører Android. Blant de største salgsargumentene fra RIM er den gode integrasjonen mellom deres telefoner og tablet. Playbook kommer i butikkhyllene 19. april, om det gjelder Norge også, er vel heller tvilsomt.

 

HP_TouchPad

HP kommer også med et friskt pust til tabletjungelen med sin TouchPad. De kjører også et annet operativsystem enn de andre aktørene, nemlig webOS som, i følge de som har testet det, virker veldig lovende.

Det blir spennende å følge utviklingen, konkurranse på markedet er veldig bra for oss sluttbrukere.

, , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon