Teknolicious: Norsk blogg om teknologi

21/03/2011

Teknolicious

Teknolicious har som mål å være en god norsk blogg som omhandler teknologi på mange plan, men med et hovedfokus på gadgets og forhåpentligvis en del tips og triks som den gjengse websurfer kan komme over og dra nytte av for å ha en bedre opplevelse når man bruker datamaskiner, mobiler, tablets og andre gadgets.

Motivasjonen til bloggen kommer fra Nettavisens søk etter en teknoblogger for å suplementere deres satsning på blogger, da de allerede har dedikerte bloggere for temaer som politikk, økonomi og livsstil. Håpet er derfor selvsagt å bli valgt, men bloggen vil uansett fortsette og fungere som et utløp for en med en journalist i magen. Nettavisen har bare gitt undertegnede et spark i ræva.

Jeg er en norsk økonomistudent i Riga, Latvia. Og jeg har alt for mye tid mellom hendene, så da har jeg funnet ut at jeg skal bruke noe av den overflødige tiden til å blogge om teknologi på norsk.

Faksimile: Nettavisen.no

anti fatigue mats amazon