Disclaimer

Alt innhold som blir publisert på denne bloggen er beskyttet av Åndsverkloven og skal ikke bli republisert eller kopiert uten tillatelse eller uten kildehenvisning.

Innhold, bilder og informasjon fra eksterne ressurser får riktig angitt kildehenvisning der det er mulig eller nødvendig.

Dersom du har noen problemer angående innhold som du mener ikke bør være på denne bloggen er du velkommen til å skrive en kommentar på den eventuelle artikkelen eller besøke kontakt-siden.

Navn, logoer og annen informasjon som blir publisert på denne bloggen er eiendom av de respektive eierene og blir kun nevnt for en refererende grunn.

Meninger og synspunkter som jeg angir i denne bloggen er kun personlige meninger og synspunkter til forfatteren. Min eventuelle arbeidsgiver, familie, venner og kjente har ingenting å gjøre med innholdet som blir publisert på denne siden.

Alle forhåndsregler blir tatt for å beskytte en eventuell identitet. Dersom ditt navn eller annen personlig informasjon har dukket opp på bloggen, og du ønsker å få dette fjernet, ta kontakt med meg på kontakt-siden.

Selv om jeg prøver så godt jeg kan på å gi dere lesere så bra og nyttig informasjon som mulig, så vær oppmerksom på at det er mulig at det kan skje eventuelle feil når du bruker denne informasjonen til ditt eget bruk. Jeg kan ikke holdes ansvarlig for noe som helst dersom det skulle oppstå et problem, tap eller skade fordi du gikk i bruk av informasjon du fant på denne bloggen.

Jeg, som forfatter, har muligheten til å oppdatere eldre artikler på et generelt basis og er ikke bundet til å informere om alle oppdateringer.

Noen lenker på denne siden fører til produkter på en annen nettside, og i noen tilfeller vil jeg tjene provisjon på at du trykker på disse lenkene.

Denne bloggen har annonser fra Google og andre aktører igjennom Tracedoubler.no, det er også muligheter for andre som eventuelt vil ha sin annonse på denne bloggen. Besøk kontakt-siden for å fortelle meg at du er interessert og hvorfor jeg skal vurdere akkurat din annonnse på bloggen..

Blogging er ikke min primære aktivitet og nye poster kan bli forsinket dersom mine primære aktiviteter krever mer tid.

anti fatigue mats amazon