Imponerende demonstrasjon av HD Voice fra Telenor

26/05/2013

Mobil

Videoen over viser hvordan Telenor går til det ekstreme for å vise frem hvor god den nye HD Voice tjenesten er til å fjerne bakgrunnsstøy. Den svenske artisten Oscar Danielson synger en av sine mest populære sanger, «Rickard har gjort slut med Louise» under rivningen av Smestad Brannstasjon.

Videoen taler i og for seg godt for seg selv, men ideen rundt HD Voice, som Telenor har begynt å rulle ut i løpet av de siste månedene er at mobilene som har den riktige teknologien innebygget kan, seg i mellom, foreta krystallklare samtaler enten du er på russebuss, står midt på motorveien i rushtida eller er med på rivningen av en brannstasjon.

Lydkvaliteten vi får se i videoen er mektig imponerende og hvis du er interessert i å finne ut om din mobil er klar er for fremtidens telefonsamtaler så kan du sjekke ut det forrige innlegget jeg skrev om HD Voice.

anti fatigue mats amazon