Nå har du sjansen til å bli HBO VIP-medlem og skaffe deg den første måneden gratis

22/10/2012

Internett, Nyheter

Er du like glad i HBOs serier som meg så bør du være strålede fornøyd med den tweeten som dukka opp i timelinen min i ettermiddag. For HBO nærmer seg lansering og har besmt seg for å gi alle «early adopters» en gyllen mulighet til å bli VIP-medlem (mon tro hva det innebærer) samt sjansen til å få første måneden med HBO Go Norge med på kjøpet. Det er ingen spesifikke detaljer bortsett fra at du må melde deg på nyhetbrevet deres. Sjekk ut tweeten her:

 

Hva håper du VIP-medlem skal kan by på?

, , ,
  • michael wynn

    Jeg har begynt med netlix og bruker det mye. Syntes imidlertid utvalget er litt snevert. Jeg trodde også at flere filmer ville gradvis bli lagt til, slik som hos filmarkivet.no, men det ser ikke ut som om de legger til nytt særlig ofte. Prisen er imidlertid glimrende.