Hva er 2012s beste telefon?

20/09/2012

Mobil

Med iPhone5-presentasjonen forrige uke, HTC 8X i går og LG Optimus G-nyheten i dag kan det virke som vi har fått presentert 2012s siste store mobilnyheter. Den eneste toppmobilen fra i fjor som enda ikke har fått en oppfølger, er Googles egen Galaxy Nexus. Den kom senhøstes i fjor og det er selvsagt en mulighet at den eller noen andre skikkelig toppmobiler blir lansert i løpet av årets siste tre måneder.

Men hvis du skulle valgt den beste mobilen av de som er lansert nå, hvilken skulle det blitt?

[poll id=»5″]

 

Valgmulighetene er de klassiske toppmobilene. Del gjerne dine meninger om ditt valg eller konkurrentene i kommentarfeltet under. Det er godt mulig jeg har glemt en telefon eller to her så kom gjerne med innspill.

, , , , , , ,
  • michael wynn

    Hei Simon, har du sett denne kåringen over de beste teknologibloggene 
    http://hanspetter.info/2012/09/norges-beste-teknologibloggere/

    Vi havnet sånn midt på treet begge to. Du havnet litt høyere på listen enn meg, men ikke mye:) Jaja, jeg fikk ihvertfall sett en liste over teknologiblogger på nettet. Mange av de andre bloggene der hadde jeg ikke hørt om. Bloggkatalogene er ikke oppdaterte på teknologi, ser det ut som. 

    Hilsen michael (Teknologinyheter.com)