Konkurranse: Sett sammen det beste stue-pc alternativet til kr 5000, vinn MPX-gavekort på kr 500,-

02/09/2012

Data, Internett, Teknolicious

 AVSLUTTET! Vinner ble Ronny Aron Økland, gavekort på kr 500 er sendt per e-post.

PCer man kobler opp mot TVen i stua var lenge en nisjegreie, den tiden er helt klart nå over. Og så lenge PCen har nok poeng på WAF-skalaen så kan det endre familiens TV-vaner drastisk. Teknolicious kjører derfor en konkurranse i samarbeid med MPX.no der målet er å lage det beste HTPC-tilbudet av varer på deres nettside til totalt kr 5000,-. 

Dette gjør du:

Handlelister finner du under den venstre menyen

MPX.nos enkle deling av handlelister gjør denne konkurransen meget enkel 🙂

1. Shop rundt på MPX etter de varene som du mener passer best i en stue-PC til kr 5000,-.

2. Kopier med deg lenken til din handleliste og post den i en kommentar under dette innlegget. Legg gjerne med en liten kommentar om hvorfor du har valgt nettopp de komponentene (ikke nødvendig for å delta).

3. Vent i spenning frem til kvelden den 9. september da vinneren av både stue-PC konkurransen og denne konkurransen trekkes.

 Jeg gleder meg til å se bidragene, kanskje blir nettopp den PCen min neste HTPC!! Lykke til!

, , , ,
 • Hei Johnny! Jeg får ikke sett handlelista di, det står access denied. Kunne du ha endret den til at folk kan få se den. Da må du huke av i boksen som heter: 
  Tillat at du kan dele og at andre kan motta handlelisten. Inne på selve handlelisten.

  Eller blir det vanskelig å bedømme bidraget 😉

 • http://www.mpx.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1123547&su=042AE3B7-4E52-4D6C-AA65-473A4ED7F9D2

  Denne HTPCen er basert på at man har alle mediene sine lagret digitalt på en ekstern NAS, da den verken har intern lagringsplass eller optisk drev. Den har imidlertid plass til flere harddisker inne i kabinettet, hvis det skulle være ønskelig
  Valgte den gamle versjonen av kabinettet uten usb 3.0 for spare litt penger, har valgt et relativt nytt hovedkort slik at man kan bytte ut prosessoren når 3. generasjon kommer. Har valgt en lavprofil CPU-vifte i tilfelle man vil sette inn et optisk drev. En modulær psu, slik at det ikke blir så mye kabelrot, den er ikke så høylytt heller tror jeg. Skjermkortet er valgt slik at man kan bruke madvr når man spiller av filmer, det er passivt avkjølt for mindre støy, kan også byttes ut når nye generasjoner kommer for bedre resultat i madvr

 • Nicolai

  Her er mitt oppsett 🙂 Har skrevet litt kommentarer inne på listen.
  http://www.mpx.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1123601&su=793B5F50-2C12-45F5-B21F-AC2A6077F2AA

  • Nicolai

   Hmm, så ikke at notatene kom frem hos MPX så jeg skriver de inn her også:
   Kan oppgraderes til 4-kjerner Ivy Bridge, opptil 32Gb raskere ram og dedikert skjermkort når den tid måtte passe. Plass til en extra 3,5″ HDD hvis man ønsker RAID eller bare mere lagringsplass. Alternativt kan SSD disken byttes med et vifteløst dedikert skjermkort Radeon HD 6570 2GB DDR3. Snek meg vist litt over 5000,- da…

 • http://www.mpx.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1123577&su=4F3AC44B-D161-4ED9-866B-EE8DF740AD76
  Denne er liten, lekker og lydløs!
  SSD for rask oppstart av OS og programmer.
  Har ikke optisk drev eller mye lagring, da den er ment til streaming fra Internett eller lokalt (fra andre Windows 7 maskiner eller NAS).
  Jeg har forløperen selv (AMD Fusion E-350) og denne klarer fint å spille av HD-materiale takket være innebygget støtte i skjermkortet (som igjen er en del av CPU). Denne CPU/GPU-kombo kaller AMD for APU.
  Tastaturet har innebygget mueseflate og det følger også med fjernkontroll. Fungerer med Windows Media Center (som følger med Windows 7) eller f.eks. XBMC.
  Har HDMI, SPDIF, minnekortleser og USB3 for tilkobling av raske minnepinner eller eksterne harddisker. Kablet gigabit eller trådløst N.

 • Ronny Aron Økland
 • Nicolai

  Hvem vant???

  • Hei Nicolai! Beklager, glemte å oppdatere teksten med vinneren. Denne gangen ble det Ronny Aron Økland som vant gavekortet.