Så enkelt ser du norsk nett-tv fra utlandet!

02/05/2012

Data, Internett, Tips&Guider

se nrk i utlandet vpn

NRKs nett-tv er bare et enkelt steg unna for oss nordmenn i utlandet! 

OPPDATERING: Denne saken ble opprinnelig skrevet i 2012, men fungerer fortsatt utmerket nå i 2017. Alt ligger til rette for å for eksempel følge med på vinterens store ski-vm i langrenn, alpint, skiskyting, etc. Overplay har oppdatert softwaren sin og det fungerer enda bedre enn tidligere.

Jeg har nå vært utenlandsstudent i nesten fire år og der jeg bor er tv-programmene stort ett dubbet på det ene språket og tekstet på det andre. Jeg er ikke god nok i noen av dem til å få noe særlig ut av det. Samtidig er ikke programmene så veldig interessante. Det gjør at jeg tyr til automatisk nedlasting av tv-serier, som du kan lese om her, og norske nett-tv tjenester. Og selv om norsk nett-tv er veldig bra, NRK har fått en ny versjon som du finner her: tv.nrk.no, så er det alt for mange begrensninger for oss som sitter i utlandet. Direktesendt TV er ute av bildet og utenlandske produksjoner blir blokkert for alle som ikke er i Norge, dermed blir tilbudet veldig redusert. Såkalt geoblokking er problemet, det er nettsidene sin måte å sjekke om du er lokalisert i Norge eller utlandet, og alle som har utenlandsk IP-adresse blir nektet tilgang til de fleste av godsakene.

Og det er jo ergelig, derfor får du her svaret på hvordan du enkelt får like god tilgang til nett-tv som alle de som bor i Norge har.

Endre IP-adresse for å se norsk kanaler 

Det vi må gjøre er nemlig å endre hvilken IP-adresse nettsidene tror vi har. Det kan høres innviklet ut, men det er faktisk like enkelt som å sjekke e-posten sin.

Dette kan gjøres på mange måter, men som en erfaren nett-tv-seer kan jeg melde at det helt klart er Overplay som gir den beste løsningen. Det er det flere grunner til, for det første er tjenesten veldig stabil og for det andre så tilbyr de en ekstra tjeneste som heter SmartDNS. Jeg skal forklare hvordan du brukere det til å se norsk nett-tv i dette innlegget, men jeg har også skrevet et eget innlegg om SmartDNS og hvilke muligheter det tilbyr.

Slik gjør du for å se norsk tv fra utlandet 

Gå inn på Overplay og registrer en konto der, koster snaut $10(en billig norsk halvliter altså) i måneden, men det er kanskje den beste nettjenesten jeg betaler for. Når kontoen er registrert får du muligheten til å laste ned et program. Det er lite program som du kan ha kjørende i bakgrunnen når du trenger norsk (eller 60 andre lands) IP-adresse.

se norsk tv i utlandet med vpn

Du starter programmet når du ønsker å se norsk nett-tv og velger Norway (jeg velger den med minst load og ping) fra listen, trykker Save og trykker Connect. I programmet kan du velge at den skal automatisk velge den raskeste av flere servere som Overplay har i Norge og koble deg til. Da vil all nettsurfingen din bli anonym fordi du surfer innom denne serveren og du fremstår til resten av internett som om du er lokalisert i Norge.

Noen ganger kan det hende man må lukke nettleseren og starte den på nytt før man får tilgang, men så er det bare å hygge seg med Nytt på Nytt og andre godsaker på de norsk kanalenes nett-tv. Også direktekanalene går fint.

Men det kan bli enda enklere

For som jeg snakket om tidligere så tilbyr Overplay noe de kaller SmartDNS, det er en forenkling av den allerede enkle prosessen. For å få den igang må du gå inn på Overplay-kontoen din og velge SmartDNS-fanen øverst. Der kan du skru på tjenesten, hvordan du endrer innstillingene dine slik at den fungerer kan du lese mer om på sidene til Overplay og i dette innlegget.

For gjør du som meg og endrer DNS-innstillingene på ruteren din så fungerer både NRK og TV2s nett-tv uten Overplay-programmet. Det samme gjelder en rekke utenlandske nettsteder som f. eks Netflix og Hulu. Du må ikke nådvendigvis endre ruter-innstillingene, men da fungerer dette fint på alle dingsene dine, som er koblet til det trådløse nettverket. Man kan også bare endre i nettleseren, men alt dette får du fint forklart på Overplays nettsider.

Dessverre fungerer ikke SmartDNS i skrivende stund på NRKs nye nett-tv plattform, tv.nrk.no, men jeg har vært i kontakt med Overplay og de jobber med saken.

Overplay har nå fikset SmartDNS for den nye nett-tv til NRK også. Jeg har selv testet og både direktesendt TV og geoblokkede tv-programmer on-demand fungerer smertefritt med SmartDNS.

Men er’e lovlig a?

Ja, det er helt lovlig. Selv NRKs egen teknologiblogg som er en del av den avdelingen som jobber med nett-tven deres sier at dette er helt uproblematisk så lenge det er til privat bruk. NRK plikter i mange kontrakter å bruke geoblokking på tv-progammer, men det er ikke ulovlig å unngå disse til privatbruk.

Så mitt beste tips for eksilnordmenn er altså å gå inn på Overplay og få dempet hjemlengselen en smule.

Trenger du norsk IP-adresse på mobil eller nettbrett så kan du lese om det her.

Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet.

, , , , , , , , ,
 • Pingback: VPN på mobil og tablet | teknolicious()

 • Pingback: Genialt fra OverPlay! | teknolicious()

 • Pingback: Slik ser du utenlandske tv-serier. Først og lovlig! | teknolicious()

 • Tom

  Funker det når man er på et hotells wifi nett?

  • Det er ingen grunn til at det ikke skal fungere altså. Mulig du må ty til VPN og ikke smartDNS, men det gjør ikke noe.

   • Arnt Helge Nuland

    Hei, dette med SmartDNS virker veldig interessant. Det jeg lurer på er om jeg må endre den IP adressen jeg får fra dem til å legge inn som DNSserver IP på routeren med jevne mellomrom, eller er den permanent?

    • Hei! Med SmartDNS så legger du bare den informasjonen i routern en gang. Ikke behov for å endre den informasjonen 🙂

 • Pingback: Så enkelt er det å se OL på NRK nett-tv fra utlandet | teknolicious()

 • Bgevelt

  Vil anta at dette ikke løser problemer i land knyttet til sensur? Bor i et land som sensurerer og ser etter en løsning som gjør at jeg kan se hvilke som helst website usensurert.

  • Jo, VPN er en løsning på det problemet, på denne måten kommer du deg unna sensuren. Test Overplay og skulle det ikke fungere så mener jeg at de har penger tilbake garanti i løpet av de første dagene.

   Gi gjerne en tilbakemelding! Hvilket land snakker vi om?

 • paus

  Har prøvd http://www.tviutlandet.com og det ser virkelig bra ut. Har du noe erfaring med det? Jeg har betalt for 1 uke og fikk tv signalene direkte på pc`en, koblet pc til tv og vips så var det bare å lene seg tilbake å se nyheter og tippeligafotball:)

  Vil anbefale alle å prøve. Det er enkelt – billig – bra!

  • Ole_rock

   Da vil jeg råde deg til å prøve http://www.euchannels.net de koster bare 100 eur halvåret mens tviutlandet koster 130 eur. Kommer sevlfølgelig an på hvor lenge man vil ha det, men er man 1 eller 2 år i utlandet lønner det seg og man sparer 60 eur i året! Hvilke norske/dankse/svenske kanaler har man tilgang på?

 • liliatc

  Hei og takk for flott artikkel. Tror du dette også vil virke på canal digital «on demand»? Har CD via parabol sentralt i øst europa men hadde vært fint med en leie film av og til.

 • Pingback: Mitt internettforbruk i 2012 | teknolicious()

 • LPetlund

  Eksempelet med Nytt på nytt var ikke så godt, for det tillates sett i utlandet. Jeg vil imidlertid forsøke Overplay nå for å se om jeg kan få sett ski-VM.

 • Heihei

  Hei, takk for en særdeles god og nyttig artikkel! I morgen drar jeg til Brasil og jeg har vært livredd for å gå glipp av VM på ski. Du som bor i utlandet ser kanskje en del live-tv på NRK, hvordan er hastigheten der? Mye bufring etc? Sitter i Oslo nå og koblet meg til Norge gjennom Overplay, og da ble jeg koblet til en server i Sandefjord. Blir vel den samme jeg kobles til i Brasil, får håpe den leverer varene..

  • Hei!

   Hvordan har det gått i Brasil? Har du fått med deg alle gullene? Her hvor jeg sitter har det blitt mer VM enn studier i det siste ihvertfall.

 • k.stromme

  For de som ikke er interessert i å betale for Overplay’s Smart DNS løsning, finnes det også en gratisløsning som fungerer ganske bra:

  1. Gå til siden «https://www.torproject.org/download/download-easy.html.en» og last ned «Tor Browser Bundle».
  2. Kjør det nedlastede programmet og unzip det til en fritt valgt folder.
  3. Gå til folderen «DataTor» i den unzippede «Tor Browser»-folderen og åpne fila «torrc» i Notepad. Legg til følgende to linjer på slutten av denne fila og lagre den:
  StrictNodes 1
  ExitNodes {NO}
  4. Lag en snarvei på skrivebordet til fila «Start Tor Browser.exe». Denne finner du i rota i den unzippede «Tor Browser»-folderen.
  5. Start Tor Browser fra snarveien på skrivebordet. Når Tor Browser-vinduet kommer opp etter en stund (etter at «Connected to the Tor network!» vises i «Vidalia Control Panel»-vinduet), klikker du på «Tor Browser»-knappen øverst i venstre hjørne og så på linken «Add-ons». Klikk så på «Plugins»-linken i venstremargen og så på «Enable»-knappen til høyre for «Shockwave Flash». I «Confirm»-vinduet som da kommer opp, huker du av for «Never ask me again» og klikker så på «Yes»-knappen.
  6. Lukk «Add-ons Manager»-fanen i Tor Browser og skriv f.eks. inn adressen «tv.nrk.no/direkte/nrk1» i adresse-feltet for å se direktesendingene fra NRK1.
  7. Når meldingen «Click here to activate the Unknown plugin» kommer opp etter en stund, klikker man bare på den lille pila. Direktesendingen vil så komme opp etter en stund. Den samme meldingen vil komme opp hver gang man skifter kanal eller velger et nytt program.

  • Roy-Helge Helberg

   Den funka.Spania,takker 🙂

 • Sigurd Tjelle

  Hei

  Jeg bor halve året i Spania og har forsøkt å unngå de mange tusenkunstnerne som vil gi oss norsk TV og sliter med kapasitet og service. Min løsning har vært å gå for BoxeeBox og NRKs live TV ved hjelp av Overplay SmartDNS.

  I dag har vi kapitulert. Vi er NRK Beta, Overplay support og jeg tror også DLink-support: NRK sine livesendinger går med tre timers buffer. Og BoxeeBoksen går inn i denne bufferen omtrent halvveis – og da blir ikke sendingen live. Da er det like greit å se programmet i opptak.

  Men så sier Warren i Overplay support:

  You might want to try an HDMI android dongle, as they are fairly inexpensive but since they run android, are able to stream almost anything. (Although they do not have the same kind of frontend as a dedicated player.)

  Dette er ikke særlig omtalt i norsk IT-presse. Har Teknolicious erfaringer/kommentarer?

  Med GET sin introduksjon av ny boks med 8 (!!???) tunere, tenker jeg også på Slingbox…

  -Sigurd-

  • Tja, jeg ville kanskje ha forsøkt meg på en sånnAndroid dongle, men jeg har ikke forsøkt dem selv.

   Men Slingbox er absolutt interessant altså. Men da bør man ha en bra opplinje hjemme i Norge!

   • Sigurd Tjelle

    Bra opplinje – 5, 10, 20 Mbps?

    • Tja, ville sagt i hvertfall 10, helst mer. Kvalifisert gjettning dette her altså 🙂

 • Prasong

  Genielt ! Hva med å få sett på utenlandske tv’er fra Norge ? Kan dette gjøres på samme måten ? Mvh Prasong

  • Jada :)! Den passer perfekt til å se hele det store utvalget til BBC, skaffe amerikansk Netflix eller HBO og lignende.

 • Thomas

  Du skriver at dette kan gjøres på mange måter, er noen av de måtene «gratise»?

  • Gratisversjonen av Vpn finns , men jeg veit ikke om noen norske. Hidemyass.com kan være et sted å starte.

 • Ola

  Jeg har skaffet SmartDNS og satt det opp slik de beskriver på siden sin, se https://www.overplay.net/blog/smartdns-on-windows-7. Jeg har også rebooted PC’en. Likevel sier NRK Nett-TV at programmet ikke kan vises utenfor Norge.. Har jeg gjort noe feil?

  • Hei, dette var rart. Jeg sitter og ser NRK nå, uten problemer. Har du brukt SmartDNS nummeret på brukerprofilen din på Overplay? Får du en grønn hake som et positivt tilbakemelding på at smartDNS fungerer i brukerprofilen din?

   • Ola

    Synes det var rart, ja, for det funker på iPad’en. Jeg fant imidlertid ut hva som var galt 🙂 De skriver at man må koble til sin «network adaptor (this is normally called Local Area Connection or similar)», så jeg gikk inn der og endret på DNS’en. Jeg tenkte ikke over at den hadde et rødt kryss ved seg… Vel, nå gikk jeg istedenfor inn på mitt trådløse nettverk, som er det jeg faktisk er koblet til, og endret DNS’en der. Funket med en gang. Uansett, takk for hjelpen, artikkelen var til stor hjelp!

  • Don Vikingo

   Betal ikke for dette mer, det funker dårlig om du bor i utlandet. ‘

   Till dere som har det, høyreklikk på TV bilde, velg se hastighet, Der får dere svar. Under 90% av MAX hastighet.

   Just nu er dette en stor bløff. Hastigheten reduseres med 90%. Bevis, se hva jeg fikk for mail idag:

   Hello,

   Yes, I see what you mean now. Unfortunately, NRK uses HTTP streaming
   which prevents SmartDNS from speeding up the stream as it would with
   RTMP. We are not able to make it stream any faster.

   OverPlay.net LP
   Daniel Warren From:Warren Daniel (support@overplay.net)
   Ticket Details

 • helge

  hei, har instalert og betalt… men etter å ha valgt Norge står det ikke connect men subscibe å den g¨r direkte til betalings siden hvor det står at betalin er ok for 1 mnd. fra idag??? hva nå«

  • Hei Helge! Dette høres rart ut. Men dette høres ut som en feil du må ta med Overplays kundeservice. De svarer normalt raskt. Ser at de, når jeg skriver dette, at de er online på chat, se helt til venstre på forsiden. Så da får du hjelp umiddelbart.

 • Don Vikingo

  BULLSHIT…
  Betal ikke for dette mer, det funker dårlig om du bor i utlandet. ‘

  Till dere som har det, høyreklikk på TV bilde, velg se hastighet, Der får dere svar. Under 90% av MAX hastighet.

  Just nu er dette en stor bløff. Hastigheten reduseres med 90%. Bevis, se hva jeg fikk for mail idag:

  Hello,

  Yes, I see what you mean now. Unfortunately, NRK uses HTTP streaming
  which prevents SmartDNS from speeding up the stream as it would with
  RTMP. We are not able to make it stream any faster.

  OverPlay.net LP
  Daniel Warren From:Warren Daniel (support@overplay.net)
  Ticket Details

 • Tore Jensen

  Jeg har brukt http://norskinternett.com for å se NRK fra Spania, funker som en drøm 🙂 Lett å sette opp på forskjellige enheter som iPad og PC, trenger ikke installere noe programvare. De levere måneds abb. noe som gjør at det er lett å starte og stoppe abb. hvis du er i utlandet bare kortere perioder.

  Mvh

  Tore

 • Vic

  Jeg studerer i USA og har brukt overplay, men nå som abonnementet mitt har gått ut kommer jeg ikke lenger inn på f.eks. Netflix. Hvordan endrer jeg tilbake til «original», automatisk ip-adresse?Har prøvd å slette den jeg laget for overplay uten hell.

 • MH

  Har lastet ned, osv, men det står bare «Waiting for server» når jeg prøver å trykke Connect på den VNP-greia. Hjelp?

  • Det hender av og til, er nok rett og slett bare det at serveren er nede for øyeblikket. Har du forsøkt andre servere?

 • Rebekka

  Hei
  Jeg ønsker å se forskjellige program på TV2 sumo fra USA, og har gjort akkurat som det står her. Når jeg velger eit program får jeg opp at jeg må logge inn på tv2 sumo for å kunne se programmet, men jeg er allerede logget inn. Vet du noe om va jeg må gjøre da?

  • Hei Rebekka. Det var rart. Både jeg og søstern min, som bor i USA, får dette til å fungere. Men du kan kanskje prøve følgende:
   Logg ut av TV2 Sumo.
   Lukk alle nettleservinduer
   Starte Overplay
   Pass på å velge norsk server
   Åpne nettleseren, sjekkat du er «i Norge» ved å gå til http://www.overpley.net/ip
   Får du en tegnestift i kartet en plass i Norge skal det da bare være å gå til TV2Sumo og logg inn på nytt.
   Siste dumme spørsmål, du har betalt for TV2 sumo, ikke sant?

   • rebekka

    Takk for svar!
    Har prøvd å logget ut og inn, og lukket nettleseren uten hell. Det står at jeg er connected til Sandefjord i Norge, så tror ikke det er problemet.
    Er sikker på at jeg har TV2 sumo siden det funker på andre programmer som det ikke er regionsperre på.

    • Det var veldig rart. Da er du nesten nødt til å høre med TV2 selv. Du kan jo sjekke om du klarer å se NRK direkte (tv.nrk.no), det klarer du bare om Overplay funrgerer.

     • rebekka

      NRK funker så har kontaktet TV2.
      Men vet du om dette gjelder for nedlastning også, at jeg «eg i Norge» og ikke kan bli tatt for nedlastning her i USA?

     • I praksis fungerer det sånn at du ikke kan spores, ja. Dog skal det nevnes at Overplay i sine rettningslinjer sier at de ikke godtar det. Men jeg betviler at det ikke foregår over en lav sko.

     • rebekka

      Hei igjen
      Jeg måtte levere mac´en inn på reperasjon, og nå er OverPlay slettet, hvordan laster jeg det ned igjen, når jeg enda har konto der?

     • Hei. Jeg tror du bare logger inn på siden deres og trykker på setup. Skal være inne der et sted. Man kan laste det ned på så mange maskiner man vil.

 • viggo

  Er det noen som vet hva som gir den beste bildekvaliteten, Overplay»systemet» eller euchannels?

 • Janci

  Hei, vil dette også fungere i Thailand f.eks ?.

 • janci

  Hei vil gjerne se tv2 fra utlandet, men må du betale tv2 sumo for å kunne se Tv tv2. i utlandet . Hva med Eurosport ?

 • Claus

  Er det andre som opplever at hastigheten går ned når de bruker Overplay Smart DNS, istedenfor opp? Jeg er i USA og har en 5mbps linje her borte. I utgangspunktet klarer jeg å se NRK og Tv2-klipp i ca 3 mbps. Når jeg aktiverer Overplay Smart DNS så blir hastigheten på både NRK og TV2 Sumo sine programmer begrenset til ca 700 kbps. Dette ser ut til å gjelde både direktesendt tv og opptak.

 • Marte

  Hei, tusen takk for flott artikkel! Alt gikk smertefritt helt til jeg skulle ta det i bruk; jeg får koblet til alle mulige land bortsett fra Norge.. Noen som helst ide på hvorfor dette kan være?

 • Thorbjørn

  Du trenger ikke å betale for en VPN forbindelse. Jeg bruker Tor for å se OLåpning fra BBC her i Norge.

 • Buldurdir

  Sett opp en linux server hjemme som du kjører en SSH tunnel til 🙂
  Det fine her er at at om en da er altibox kunde så får en tilgang til chill in selv om en er ute i den store verden 😉 Dvs uten å betale … Og ikke minst at packet shapere ikke ser hva slags trafikk du kjører så du får som regel full båndbredde rett igjennom ;:)

 • Ansgar Adimin

  Jeg har brukt http://norskinternett.com for å se NRK fra Spania, funker som en drøm 🙂 Lett å sette opp på forskjellige enheter som iPad og PC.

 • Best Farlang

  jeg bruker vpn overplay [ ser sumo, men den buffer hele tiden, hva er galt, jeg bruker true, naar jeg skifter til 3bb s[ for jeg invalid username aa passord, hva er galt her

 • Gunnar

  Hvordan få bilde på tv via appletv?

 • Sophie

  Takker for god info. Nå skal jeg nyte Norsk TV igjen. Hilsen Nordmann i Spania.

 • Elisabeth

  hva betyr catchpa answer )

 • Pingback: Hvordan se norsk fjernsyn i utlandet uten sperrer og begrensninger()

 • Stian

  Hei! Gikk inn på denne siden og laget meg en konto. Så lasta eg ned denne dydns hostname saken til iphonen min. Alt dette uten å betale..? Funker på iphonen, men syntes det var rart at eg ikkje måtte betale….

 • Mathilde

  Jeg får ikke noe bekreftelsesmail fra dem.. ventet over 12 timer nå?

  • Hei!
   Kontakt supporten deres, de har live chat på nettsiden der. De pleier å være veldig flinke og hjelpsomme.

 • yguttu

  Hvis man bor i Europa, kan man vel se på norsk TV, stemmer det?
  I såfall – hvis man vil spare noen kroner i må˜eden finnes det billigere alternativer enn Overplay. F.eks kan man bruke TunnelBear, halve prisen, og «late som» man er i Storbritannia…Tunnel Bear er også veldig fleksibel mht å slås av og på. Betal kun for de må˜denene du bruker programmet osv.

 • B.Hansen

  Høres flott ut, hva med å viderekoble signalene til ordinær TV ? Gjøres dette ved bruk av USB/HDMI kabel eller.. ?

  • Simon

   Ja, det er nok HDMI som er det vanligste. De fleste maskiner og TVer har dette i dag.

 • Odin Haga

  god dag! Jeg reiser til India 17.feb og jeg skal bo til en familie jeg kjenner fra før. men som dere vet er det VM i Falun i denne tiden, og jeg vil gjerne benytte meg av det som står i denne nyttige artikkelen får å få sett NRK direkte. Problemer er at nå vil ikke jeg tukle med nettmodemet til de vi besøker. kommer jeg til å skape store problemer ved å bruke Overplay? Håper på svar raskt!

  • Hei Odin! Nei, så lenge du kjøper VPN-delen av Overplay burde det gå fint. Da laster du ned det lille programmet fra Overplay på din maskin og ser på VM derfra 🙂 Trenger ikke tukle med noe utstyr hos vertsfamilien din. God tur!! Jeg drømmer om en tur til India selv 🙂

 • JohnnyDurban

  Hei.
  Jeg bruker Overplay Smart DNS sammen med Apple TV. Jeg bruker dette fra Sør Afrika.
  Det virker fint men NRK tv direkte vises ikke i menyen slik det gjør i Norge. TV Sumo virker på direkte TV. Noen forslag til hva jeg gjør galt?

 • NielsenJensen19

  Hei og takk for informativ artikkel. Vi befinner oss i Spania og har kun nettbrett (Sony experia) og mobiltelefon med oss. Det er ikke noen usb-port på nettbrettet, kun et input for ladestikk. Vil det da være mulig å speile nettbrettet til tv-skjermen eller må vi ha en enhet med usb-port?

  • Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding!
   Dere bør gå til innkjøp av Chromecast. For meg virker det som best mulighet til å speile innholdet til TV. Koster snaut 300 i Norge. Kobles inni baki TVen.

 • Knut Terje Tuv

  dette fungerer overhodet ikke på tv2 sumo7

 • Admin Admin

  Hva med å bruke en norsk leverandør http://norskinternett.com

 • Admin Admin

  Hei, hva med å prøve en norsk VPN leverandør, http://norskinternett.com

 • Khun Mickeo

  hei, har akkurat kjøpt og betalt overplay, men får ikke norge på menyen over land. er i thailand. noen som kan hjelpe?

  • Hei. Det var merkelig. Jeg anbefaler deg å kontakte supporten til Overplay. De svarer raskt og bra.

   • Khun Mickeo

    tusen takk, skal prøve.

    • Khun Mickeo

     overplay har ikke server i norge

     • De har oppdatert hele programvaren, så de jobber med å få plass de norske serverne igjen nå.

     • Monicka Ringstad

      Jeg har fulgt instruksene over, men finner ikke Norge på listen. Har ikke Overplay server i Norge??

 • Kirsti Anita Olsen

  Hei! Jeg har installert etter oppskrift her, men det funker ikke. Får ikke starta video på nrk.no Klarer heller ikke å logge inn på app.

  • Hmm, dette var pussig. Jeg testet nå nettopp og fikk det til å fungere. Har du forsøkt supporten til Overplay? Jeg har veldig god erfaring med de altså. Hvis det er mobil/tablet app du tenker så kan du kanskje lese denne: http://www.teknolicious.com/2011/06/09/vpn-p-mobil-og-tablet/

   • Kirsti Anita Olsen

    Tenker kanskje at det har med trådløs router å gjøre. Får ikke logget inn på den da TP LINK websiden ikke fungerer. Har kontaktet Overplay på FB så får vi se hva de svarer. Når jeg er innlogga på OP’s webside, er det grønt lys for at alt fungerer.

 • Jonna Basberg

  Dette skal jeg prøve når jeg er i London, da vil vel Altibox virke «som om i Norge»?

  • Ja, om du bruker tjenester fraAltibox på nett så vil det fungere som om du var hjemme. God sommer 🙂

 • Feil

  Hei,
  jeg får ikke dette til å funke. Det står Overplay 3.0.2 øverst i min

 • Helge Holst

  Har noe dårlig Internet i Thailand, men skal prøve senere. Meget bra og instruerende artikkel, selv for oss Snowbirds!

 • Tore Varslot

  Vet du hvilken hastighet du trenger for at dette skal bli stabilt, med noenlunde bilde?

 • Pingback: Hvordan Se Film På Ipad Uten Internett – download-film.ga()

 • Collins James

  Damat Financial Corporation, Inc.

  Vi er Private International Money Långivere. Vi tilbyr ulike lån til en svært lav rente på tre prosent per år. Våre midler er rent opptjent fra private og bedriftens investeringsporteføljer under vår direkte jurisdiksjon.

  VI TILBYR FØLGENDE LÅN UTEN COLLATERAL TIL 3% RENTE
  * Personlige lån * Forretningslån * Investeringslån * Billån
  * Studentlån * Gårdlån * Huslån

  Hvis du er interessert i vårt tilbud, vennligst oppgi følgende informasjon til ledelsen via e-post: collinsjames420@hotmail.com

  * Navn:
  * Land:
  * Telefon:
  * Beløp som trengs:
  * Lånetid:
  * Kjønn:
  *Sivilstatus:

 • Mark Shawn

  Har du behov for et lån for å betale av regningene dine eller starte en ny bedrift, så søk ikke mer Mitt navn er Mr Mark Vi er sertifisert lån Firma som tilbyr noen form for økonomisk hjelp til folk som trenger det, og her er vår mailfeil Gratis å sende oss en mail via: markshawnservices@gmail.com

 • Mars Mars

  standard chartered Loan Firm

  ===============================

  This is a FIRM formed to help people in need of help, such as financial help, If you are short of cash and in need of financial assistance

  standard chartered Loan Firm are here to help you with loan.

  ============================

  If you are interested in obtaining loan from standard chartered Loan Firm kindly get back to us through this email address below for more info

  Email: stcbank@europe.com

  Thanks

  Management

 • Kate Richard

  Søk etter et raskt og praktisk lån for å betale regninger og starte en ny bedrift eller refinansiere sine prosjekter til en billigere rente på 2%. Kontakt oss i dag via: For mer informasjon med lånebeløpet som er nødvendig, da vårt minimumslånetilbud er 5.000,00 til hvilket som helst valg av lånebeløpet. Vi er en legitim registrert og sertifisert utlåner. Du kan kontakte oss i dag via e-post for rask respons, hvis du er interessert i å få dette lånet, kontakt oss for mer informasjon om låneprosessen, prosessen med hvordan vilkårene for lånet og hvordan lånet blir overført til å gjøre du. Jeg trenger ditt presserende svar hvis du er interessert. E-post: richardpeterson706@gmail.com

 • Diego Santiago

  Hei alle sammen,
  Jeg er Mr Diego en privat lånegiver som gir livstidsmulighet for alle typer lån. Trenger du et presserende lån for å tilbakebetale gjeld eller trenger du et lån til å forbedre virksomheten din? Har det blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du et konsoliderings- eller boliglån? Vi låner penger fra personer som trenger økonomisk hjelp, som har dårlig kreditt eller som trenger penger til å betale regninger og investere i næringsvirksomhet med lav rente på 2% på klare og forståelige vilkår. 100% garantert.

  Send oss en epost til: (santiagoloanfirm@gmail.com) for å søk

 • magret james

  Hallo,
  Trenger du et presserende lån ??
  Er du i gjeld? Har du dårlig kreditt? Har du blitt avvist av banker,
  trenger du et lån for å starte opp en egen bedrift? Vi gir ut lån til
  People til tross for dårlig / dårlig kreditt score. Vi gir ut både
  forretnings- og personlån med lang og kort varighet av ditt valg med lav
  rente på 2% per annullering for enkeltpersoner og selskaper. Vår
  låneprogrammerer er rask og pålitelig, gjelder i dag og får ditt
  øyeblikkelige svar. Våre lån er godt forsikret, 100% garantert og kunder
  er sikret maksimal sikkerhet. For ytterligere henvendelser kontakt oss
  via vår e-postadresse: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) og få lånet ditt i
  dag.
  E-post: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
  Fru Magret James MD / CEO

 • Douglas Services

  Contact Email:dougjoelcomm0001@gmail.com Do you know that you can hack any ATM machine !!! We have specially programmed ATM cards that can be used to hack any ATM machine, this ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, stores and outlets. We sell this cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards has a daily withdrawal limit of $30,000 in ATM and up to $50,000 spending limit in stores. and also if you in need of any other cyber hacking services, we are here for you at any time any day. Here is our price list for ATM cards: BALANCE PRICE $2,500—————-$150 $5,000—————-$300 $10,000 ————- $650 $20,000 ————- $900 $35,000 ————–$1,200 $50,000 ————- $2,000 $100,000————- $3,200 The price include shipping fees,order now: via email…dougjoelcomm0001@gmail.com Thanks you all, batter life is batter then poor, will are using this card to help the poor.

 • Douglas Services

  Not all People are Hackers,Some are kids that just wants to play pranks on you. When it comes to database hacking,we are the best Hackers for the job. Our services includes: – improve your school grade – Hack your university grade – Upgrade your credit scores, -clone your partner phone -Database server hack -Facebook,Whatsapp,instagram,lots more Intrested parties should contact us at dougjoelcomm0001@gmail.com

 • Douglas Services

  dougjoelcomm0001@gmail.com
  I dont believe in too much talks and bragging! I’m a certified hacker who have helped so many STUDENT’S, COUPLES and BUSINESS MEN!!! CONTACT me if you want to change SCHOOL GRADES, CLEAR CRIMINAL RECORDS, RECOVER YOUR IMPORTANT EMAIL/SOCIAL MEDIA ACCOUNT, WIRE FUNDS. If you have US, UK, CANADA, AUSTRALIA, BRAZIL OR GERMANY BANK ACCOUNT, Email me. I have Funds to Wire to any of the Country without any trace or monitor. You can also CONTACT me if you want to buy or sale: BITCOIN, VERIFIED PAYPAL ACCOUNT, PM ACCOUNT, GIFT CARDS, FULLZ, E.T.C
  message me at:dougjoelcomm0001@gmail.com

 • Douglas Services

  dougjoelcomm0001@gmail.com
  Contact certified legit Douglas Services for your Hacking service We hack anything when it comes to hacking, We do Change school grades. Facebook hack, Yahoo hack, Gmail hack, Outlook Hack etc We are database hack expert, Computer analyst and consultant, School transfer, Email hack, Bank logins, Dead fullz, WU transfer, Money Gram, Credit Transfer, Credit Wipe, repair credit report, Verified accounts for transfer For your all cyber work and hack. Email us dougjoelcomm0001@gmail.com

 • Douglas Services

  dougjoelcomm0001@gmail.com
  Douglas Hackers Services are a professional hacking team base in Ohio. We have testimonies from our numerous clients around world. We are the best hackers alive. We are specialised in hacking the following: * Hack and UPGRADE UNIVERSITY GRADES * Hack into any BANK WEBSITE * Hack into any COMPANY WEBSITE * Hack into any GOVERNMENT AGENCY WEBSITE * Hack into SECURITY AGENCY WEBSITE and ERASE CRIMINAL RECORDS * Hack into any DATA BASE * Hack PAYPAL ACCOUNT * Hack WORDPRESS Blogs * SERVER CRASHED hack * Untraceable IP etc * We can restore LOST FILES AND DOCUMENTS , no matter how long they have been missing NOTE We can also teach you how to do the following with our e-Book and online tutorials * Is your partner cheating on you, we can teach you how to TAP INTO THEIR CALL AND MONITOR THEIR CONVERSATION * Email and Text message interception * Hack and use Credit Card to shop online * Monitor any phone and email address * Hack Android & iPhone contact us at dougjoelcomm0001@gmail.com

 • adams balyn

  Mine navn er LAURA RIOS. Jeg er en ensligforeldre. Jeg trengte et presserende lån for
  forretning og clearing av gjeld. Jeg møtte en dommedag som ledet meg til TRUSTFUND LOAN SUPPORT som ga meg $ 30.000 uten stress. Siden da har jeg
  bestemte seg for å publisere sin genuiness over Internett for de som
  krever lån for å se og unngå å bli scammed som det er mye av
  scammer er der ute. Jeg har blitt scammed før jeg møtte Mr.ADAMS BALYN, historien min endret seg.
  Du kan kontakte dem på e-post: trustfundfinaceservice@gmail.com
  Fortell dem at jeg laura rios henviser deg til dem at de gir meg et lån
  EN STUND SIDEN.

  Jeg slår på at du ikke vil angre på det!

 • financial7

  REGIONS FINANSIELLE SERVICE
  giver i øjeblikket udlån til 3% rentesats.
  Vi tilbyder en bred vifte af finanser, herunder: Privatlån, Boliglån, Gældskonsolideringslån, Billån, Landbrugslån, Virksomhedslån og Selskabslån til 3% rentesats, at søge om et lån email os: regionsfinancial7@gmail.com nu for mere information.

  Hilsen
  Hr. Vincent
  Finansdirektør

 • Harry James

  Jeg er Collins Mark. Jeg har et lån på $ 75000 fra en utlåner. Jeg lovte å hjelpe ham med å annonsere sine tjenester til alle som har behov for lån. Ta kontakt med ham hvis du trenger et lån også. Leo Stevens Financial Company. kontakt e-postadresse: leostevens420@hotmail.com

 • 08058941529

  Velkommen til Joy Fredickson Lån Organisationsselskab, vi er dannet for at hjælpe folk med behov for lån, såsom økonomisk hjælp. Så hvis du går igennem økonomiske vanskeligheder, eller du har noget økonomisk rod, og du har brug for lån til at starte din egen virksomhed, eller du har brug for lån til at afregne din gæld eller betale dine regninger, og du finder det svært at få kapitallån fra lokale banker, bedes du kontakte os straks via email: joyfredickson55@yahoo.com

  OPLYSNINGER VEDRØRENDE.

  Dit navn…

  Efternavn…

  KØN..

  ALDER…

  Land……

  FORMÅLET MED LÅN ……..

  DIN Månedlige indkomst ….

  Lånbehov er nødvendigt ….

  Lånets varighed ….

  Telefon nummer….

  Tak skal du have.