Dropbox dobler vervepremien

04/04/2012

Apps, Data, Internett, Nyheter

Ikke nok med at man kan hjelpe Dropbox med utviklingen av en manges (ihvertfall min) favorittnettjenester, og dermed få mer gratislagring, men nå får du også 500MB for alle nye venner du verver til tjenesten. Det var nemlig med stor overraskelse jeg så at min gratis plass på Dropbox hadde økt voldsomt i dag morges. Dette førte til at jeg sjekket ut Dropbox-bloggen som helt tydelig var strålende fornøyd med å bringe nyheten om at doblingen. Den kanskje beste nyheten er at Dropbox melder at du får doblet gratisplassen for de du allerede har vervet også.

For å skaffe deg ennå mer gratislagring, kan du:

 • Importere e-postkontaktene dine og send de som du har lyst til å dele herligheten med en e-post
 • Poste på Facebook og Twitter, og dermed få dine venner til å installere Dropbox på den måten
 • Bruke referrallinken du finner inne på Dropbox-kontoen din. Denne kan du dele der det måtte passe deg.

Er du enda ikke en bruker av denne geniale nettsky-lagrings-synkroniserings-backup-tjenesten er det ikke dumt å starte akkurat i dag. Trykker du på denne lenken får jeg 500MB lagringsplass ekstra (takk!), samtidig som du starter å bygge deg opp litt ekstra lagringsplass selv med en gratiskonto på 2GB + 500MB for at du trykket på min lenke.

Spørsmålet man kan stille seg er om dette er en av Dropboxs første forsøk på å beholde kundene sine nå som Google skal være på trappene (rykter sier starten av april) med å lansere sin Dropbox-killer: Google Drive

Få også med deg et av Teknolicious aller første innlegg som fortsatt er en populær sak med gode tips til bruk av Dropbox

, , , , , ,
 • Kjempebra dette! Når jeg sjekker siden for referrals så står det nederst: 
  So far you’ve earned 16 GB of the 16 GB maximum bonus space possible from referrals. 

  Men når jeg sjekker account info så står det att jeg har 12,75 GB. Virker ikke som om att doblingen har blitt registrert der ennå? 

  • Hmm, jeg fikk en pop-up fra verktæylinja i Windows i dag tidlig om at space increased. Og da hadde den lagt på 8GB, som da er en dobling av mine referrals fra tidligere.

   Det er mulig at det tar litt tid for dem. De skriver at de ruller dette ut f.o.m i dag.

   • Da har jeg fått ekstra plass, er oppe i 23,25 GB nå 🙂 

 • Dropbox er svært interessant. Jeg fikk invitasjon for rundt ett år siden, men har brukt det svært lite. Jeg innser nå at jeg bør bruke det mer!

 • Pingback: Endelig er Google Drive åpnet. Blir Google Disk på norsk! | teknolicious()