Instagram for Android er her!

03/04/2012

Apps, Mobil

Var du en av de 430 000 som skrev deg opp på «venteliste» for Instagram på Android så har du nå mottatt en e-post med den gode nyheten om at en av de største iPhone-hittene igjennom tidene (les: det siste halvannet året) nå er klar for Android. Det tok lovlig lang tid vil noen si, men nå kan endelig bildefilterkongen i deg slippe løs. Tiden da du satt der med Android-telefonen din og skuet misunnelig over på naboen og hans iPhone med Instagram er endelig over. 

Appen finner du nå i Google Play Store. Appen fungerer på alle kameramobiler med Android 2.2 og opp. Verdt å merke seg er at appen ikke fungerer på nettbrett.

Selve appen ser til forveksling lik ut som den på iPhone og har du vært borti appen før er det ikke vanskelig å gjøre seg kjent. Appen har ingen ekstra funksjoner i forhold til iOS-versjonen.

Instagram er, fordi som ikke har fått det med seg, en kamera-app som tilbyr deg to ekstra funksjoner i tillegg til selve bildetagningen. du kan legge på en rekke forskjellige filtere etter at bildet er tatt og du kan ta del i et kjempestort bildekollektiv på internett. Kort fortalt et Facebook for mobiltelefonfotografer.

, , , ,
anti fatigue mats amazon