Offisielt fra Apple, iPad 3 lanseres 7 mars. Sjekk den skjermen!

28/02/2012

Nettbrett, Nyheter

Bilde: The Verge

I formiddag, amerikansk tid, fikk journalister «over dammen» sine invitasjoner til å delta på Apples lansering av noe som de virkelig må se. Og føle. 

Det er da med 99,999999999% sikkerhet at det er iPad 3 vi snakker om her. Joshua Topolsky hos The Verge slenger iPad HD-navnet ut der, om du vil fundere på om Apple velger et annet navn. Og det kan den lekre skjermen du ser over ha noe av skylden for. Og det er ikke uten grunn, for skjermen på bildet fra invitasjonen, ser unektelig freshere ut enn den iPaden jeg har hjemme hos meg.

Og samtidig biter jeg meg merke i at den klassiske hjem-knappen som finnes på alle iPhones og iPads til nå, ikke er å se på bildet over. Selvsagt kan det være at nettbrettet her avbildes fra en annen kant enn der hjem-knappen er, men kanskje Apple kjører multitouch gestures istedetfor hjem-knapp?

Apple-eventet går av stabelen i San Fransisco onsdag 7. mars klokken 10.00 lokal tid. Det er klokken 19.00 norsk tid.

 Hva tror du hintene og bildet kan bety? Føler du deg sikker på hvilke oppdateringer vi kommer til å se? 

, ,
 • Someone

   Det bildet ser ut til å være vist med en iPad i Landscape, så det er en grunn til at man ikke ser noen knapp 😛

  • Det er meget mulig at dette er landscape, men det kan man ikke si sikkerhet tror jeg. Men korrekt meg gjerne!

   • Someone

    Jeg er ganske sikker. Testet å sette samme bakgrunnsbilde som på bildet, og så etter et en formasjon av dråper jeg kunne prøve å finne igjen, formasjonen jeg satte øyene på fant jeg bare i landscape, og ikke Portrait  😛

    • Someone

      korreksjon, jeg fant den nå også i Portrait, og med litt revurdering er nok bildet over Portrait, i Landscape ville de dråpene jeg tekte på være tildekket av ikoner…

     • Ja, og hvis legger til hintet «and touch» er det nok naturlig å tro at hjem-knappen er på vei bort… Hva synes du om det?

     • Someone

      Vanskelig å si, kommer vel til å bli frustrerende om jeg noen gang går til en iPad etter 2’ern, men som det meste så er det en vanesak, så blir sikkert  vandt med det i løpet av en dag eller to.