Googles Dropbox-killer er på vei!

 Ill: GeekWire

Bildet over har GeekWire fått av en av sine leser som sier at han har fått den ryktede nettsky-tjenesten til Google på sin profil. Bildet ser ekte ut og viser frem tjenesten som Google kommer til å kalle Drive.  Google tilbyr allerede brukere å lagre filer i Google Docs, men ønsker nok å utfordre Dropbox og andre synkronisering/nettsky konkurrenter som har fått skikkelig fotfeste på markedet.

Vi som forbrukere får bare nyte konkurransen, som betyr raskere utvikling!

Dropbox – noen gode tips og triks 

Nederst til venstre på bildet står det Install Google Drive noe som antagelig betyr at Google har planlagt en desktopklient på linje med Dropbox og det er naturlig å tro at backup vil bakes inn i Android og i Google-appene til iPhone og andre smarttelefoner.

Jeg gleder meg til å teste og er spent på hvor mye lagringsplass gratis-versjonen får. Er det lov å håpe på 10GB? Kommer du til å lagre filene dine hos Google? 

, , , , ,
  • Kan bli spennende å se dette! Har jo selv brukt Dropbox siden det ble tilgjengelig i Norge og har i dag 10,5 GB gratis lagring der. Men kommer Google med vesentlig mer lagrings-plass og det har tilsvarende muligheter som Dropbox så er veien kort for å ta i bruk Google Drive 🙂  

    • Dropbox har vært en personlig favoritt for meg over en lengre tid også. Dropbox er bakt godt inn i hverdagen min og jeg har som deg maxet ut lagringskapasiteten på gratisversjonen. Jeg har 11.4 GB faktisk.

      Så det er mye som skal friste meg om jeg gidder å gå permanent over til Google Drive. Men teste det ut, det må jeg.

      • Etter tips fra en annen artikkel her inne har jeg nå kommet opp i 11,2 GB 🙂 

  • Pingback: Dropbox dobler vervepremien | teknolicious()